Setari Cookie-uri

Scrisoare catre tine - TU cine esti?

Ce faci? Cum iti merge astazi? Apropo! Am o idee interesanta pentru tine. Stiu ca esti ocupata, ai multe griji pe cap si mai mereu iti propui sa faci cea mai buna impresie. Despre tine..

Daca te-ar intreba cineva de ce te temi cel mai mult poate nici nu ai stii ce sa-i raspunzi. Pentru ca in realitate, nu ti-e teama sa-ti infrunti greutatile. Dimpotriva, pericolul iti starneste curajul si iti ridica toate barierele. Ambitia ta nu cunoaste limite atunci cand iti propui sa iesi invingatoare pentru ca ai invatat sa iti infrunti provocarile. Nu trebuie sa iei lectii de la altii ca sa stii ce sa faci. Data viitoare poti sa recunosti ca nu ai nevoie de ajutor.

scrisoare Ti-amintesti de momentele in care te bazai doar pe intuitia ta? Fii sigura ca era perfect! Momentele in care ai hotarat sa mergi pe drumul tau, chiar daca altii te-au avertizat ca este sinuos, plin de piedici, prea primedios pentru o persoana delicata asa ca tine sunt cele mai subtile, cele mai sensibile.

In astfel de imprejurari te cunosti cel mai bine. Meriti sa iti acorzi increderea si toata atentia necesara.

Incearca sa-ti gasesti echilibrul si speranta. Sa nu iti para rau pentru ceea ce ai facut. Sa nu regreti nici ce s-a terminat. Invata din toate si spera in mai bine.

Descopera ceva interesant si afla ce-ti lipseste cel mai mult la tine. Completeaza-ti in fiecare zi portretul ideal.

Daca vei fi perspicace si vei avea putin talent, vei reusi sa stii cine esti, pentru ce optezi si , de ce nu, daca ai curaj, priveste-te in oglinda si raspundeti: Asta sunt eu!

Un articol Cristina C.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.