Setari Cookie-uri

Iubeste-ti viata in mai putin de un minut

Stiu, cateodata viata chiar nu este cum asa ne-o dorim. Am fost, sunt si voi fi si eu in situatia ta. Nu exista persoana pe lumea aceasta care sa nu isi doreasca sa schimbe ceva la comportamentul sau modul sau de gandire.

Iubeste-ti viata: Suna-ti prietena

Toate femeile au o prietena cu un caracter diferit, usor nebuna si comica, alaturi de care ajungi sa razi cu lacrimi.Acea prietena este de pretuit deoarece, desi cei din jurul tau va considera doua zvapaiate si aiurite, ea este cea care te face sa uiti de griji, sa razi cu gura pana la urechi si sa iti traiesti viata.

4. Cauta un site comic

Exista site-uri destinate amuzamentului tau, care te vor face sa uiti de griji. Iti sugerez sa navighezi putin prin postarile pline de umor ale tinerilor din intreaga lume, puse pe 9gag, unul dintre cele mai accesate site-uri ale momentului.

Atentie: 9gag-ul are o zicala – “We have your soul.” Daca ajungi sa ii intelegi sarcasmul, acesta provoca o usoara dependenta, tinandu-te treaza ore intregi, in timp ce zambetul nu vrea sa mai plece de pe fata ta la citirea mesajelor comice postate.

Citește și:

5. Spune te iubesc si nu uita sa zambesti

Iubeste-ti viata: Spune te iubesc

Un simplu “Te iubesc” iti poate transforma chiar si cea mai mohorata zi intr-una fericita, plina de iubire si afectiune. Pana la urma, in bratele partenerului ajungi in fiecare seara, indiferent de starea de dispozitie pe care o ai.

Un zambet face mai mult decat zece mii de cuvinte, asa ca zambeste-i pentru a se reindragosti de tine. Problemele de la munca trebuie sa ramana acolo o data ce ai inchis usa biroului deoarece, daca le iei cu tine acasa, tensiunea va fi mult mai mare in cuplu, aparand probleme. Trebuie sa stii sa delimitezi viata profesionala de cea personala.

6. Cauta-ti prietena din copilarie

De cat timp nu ai mai vorbit cu prietena din copilarie, cu colega de banca din clasele primare sau cu vecinica de alaturi care te ajuta sa croiesti haine pentru papusi? Caut-o pe Facebook deoarece este imposibil sa nu o gasesti si intra in vorba cu ea. Depanati amintiri, vorbiti despre viata voastra si, cel mai important, amintiti-va cat de apropiate erati in copilarie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.