Inca din timpuri stravechi, aceasta era un tratament de infrumusetare la moda datorita proprietatilor benefice pentru ten, dovedite de-a lungul timpului

Inca din timpuri stravechi, aceasta era un tratament de infrumusetare la moda datorita proprietatilor benefice pentru ten, dovedite de-a lungul timpului: acidul lactic are rol de exfoliator indepartand celulele moarte si ajutand la curatarea celor mai adanci straturi de piele, iar mierea hidrateaza pielea, distruge bacteriile si are efect anti-inflamator.

Sa ne mutam insa din fata oglinzii si sa mergem catre bucatarie. Acolo, diferite feluri de mancare si deserturi fanteziste iau nastere cu ajutorul aceluiasi ingredient al frumusetii de care vorbeam pana acum: laptele.

Iar daca prajiturile sau ciocolata ne-au convins, ne putem baza pe lapte sa ne pastram silueta: un pahar de lapte consumat dimineata ofera senzatia de satietate, reducand astfel apetitul. Mai mult de atat, la urmatoarea masa pe care o vom lua, consumam cu pana la 50 mai putine calorii.

In acelasi timp, prin continutul sau de vitamina B5, laptele previne infectiile prin marirea capacitatii de formare a anticorpilor, atat cand suntem mici, cat si la maturitate iar combinatia dintre calciu, magneziu si potasiu ajuta la mentinerea in limite normale a tensiunii arteriale.

Avand in vedere toate aceste beneficii precum si diversitatea lor, iata cum laptele se dovedeste un accesoriu important al unui stil de viata sanatos, ajutandu-ne sa ne pastram tonusul si zambetul pe buze mai mult timp.

  • Kudika

    Stone nails: strălucire de senzație pentru unghiile gri

  • Kudika

    Noua formulă Nutrilite Daily: un game-changer pentru starea...

  • Kudika

    Flori artificiale vs flori naturale - avantaje și dezavantaje prin...

  • Kudika

    Informații utile despre uneltele și utilajele folosite în agricultură

  • Kudika

    3 idei minunate pentru a alege cutii pentru prăjituri perfecte...

  • Vladimir

    Cromoterapie: Descifreaza tainele culorilor si modul in care iti...