Setari Cookie-uri

Ghid pentru deslusirea viselor

De ce visam? Aceasta este una dintre cele mai frecvente intrebari pe care si-o pun specialistii. Fie ca este vorba despre faptul ca visul reprezinta un mod a subconstientului nostru de a ne arata realitatea, fie ca totul se rezuma la o simpla iluzie, visele joaca un rol foarte important in viata noastra, reusind sa ne schimbe comportamentul, buna dispozitie sau starea de spirit.

De cate ori nu ti s-a intamplat sa visezi ca esti in cadere sau ca vei cadea in curand? Astfel de fenomene apar cel mai adesea in momentul in care atipesti deoarece la nivelul centrului de echilibru al creierului se produc cateva schimbari.

Visul conform caruia esti in cadere libera, iti reflecta propriile sentimente negative. Exista posibilitatea de a fi in situatia in care pierzi controlul, nu mai esti stapana pe propriile decizii si te astepti ca cineva sa vina si sa te salveze.

4. Ai parte de o partida de sex


Interpretarea viselor: Ai parte de o partida de sex

Visele sexuale sunt extrem de comune, insa difera de la femei la barbati. In timp ce femeile viseaza faptul ca fac sex cu un strain sau cu partenerul si este atat de bine incat se trezesc satisfacute, visele barbatilor legate de sex au un mesaj negativ: nu au erectie, nu isi pot satisface partenera sau nu isi mai gasesc penisul.

De cele mai multe ori visele sexuale apar in perioada in care treci printr-o despartire sau nu ai mai avut parte de activitate de ceva vreme. Mintea ta iti spune ca ceva nu este in regula si incearca sa lucreze in locul tau, totul producandu-se la nivelul subconstientului.

5. Ai un copil


Interpretarea viselor: Ai un copil

Astfel de vise sunt comune femeilor si pot fi privite din mai multe unghiuri. Pe de o parte, exista posibilitatea in care iei decizia de a avea un copil si sa iti doresti atat de mult incat subconstientul tau iti sare in ajutor, oferindu-ti iluzia de a fi mama.

Pe de alta parte, visele cu copii pot aparea si din cauza stresului, in special in perioada premenstruala. Daca ciclul menstrual intarzie, femeia incepe sa se ingrijoreze, aceasta stare de anxietate fiind vinovata de producerea unor astfel de vise.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.