Sursa: Noifetele.ro

Ochelarii de soare ieftini îmi pot afecta vederea?

Ochiul este un organ sensibil si trebuie protejat pentru a evita mai multe afectiuni. Asa cum te-ai obisnuit sa folosesti produse de ingrijire pentru ten sau pentru par, la fel si ochii tai merita o atentia suplimentara. Afla cum poti mentine sanatatea lor.

Vizite regulate la oftalmolog. Daca petreci multe ore in fata televizorului si a computerului, trebuie sa mergi des la consultatii medicale, pentru a te asigura ca vederea ta este in continuare in parametrii normali.

Ochelari de soare cu filtru de protectie pentru razele UV. Evita ochelarii de soare ieftini pentru ca nu ofera niciun fel de protectie impotriva razelor solare iar asta poate avea efecte negative asupra vederii tale pe termen lung. Cei mai buni ochelari de soare protejeaza de 99 sau 100% din razele UVA si UVB ceea ce este essential pentru sanatatea ochiului. Acele raze sunt factori care determina anumite tipuri de cataracta. De aceea, medicii recomanda lentilele de calitate si de dimensiuni mari, pentru a nu permite soarelui sa ajunga la cornee.

Afla alte metode prin care iti poti pastra ochii frumosi si sanatosi pe Noifetele.ro

Ochelarii de soare mari sunt must-have în vara ce vine!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: