Setari Cookie-uri

Video: Ce distractie este la orele de fitness ale lui Cori Gramescu!

Cele care inca nu au ajuns sa lucreze cu Cori Gramescu au acum ocazia sa vada cum decurg antrenamentele sale.

Cele care inca nu au ajuns sa lucreze cu Cori Gramescu au acum ocazia sa vada cum decurg antrenamentele sale.

Cori Gramescu Cori a filmat un videoclip, realzat de ADPM PR, care a fost urcat pe contul ei oficial de Youtube. Inregistrarea o infatiseaza alaturi de antrenoarele ei si de cateva cliente fidele ale salii de fitness, facand aerobic dupa o piesa muzicala care a devenit hit international.

"Foarte multi au impresia ca eu fac ore de antrenament doar cu vedete sau cu oameni care platesc multi bani pentru asta. Este o parere total gresita. Cursurile sunt accesibile tuturor si, in plus, sunt foarte distractive si eficiente in acelasi timp", declara Cori Gramescu.



Cori este prezenta in fiecare zi la sala ei, Lady Fit, unde conduce ore de Ultimate Pilates, Taeo Bo, Piloxing si Beam Fit.

In ultimii patru ani, Cori Gramescu a antrenat la sala Lady Fit peste 7000 de femei. O mare parte si-au schimbat radical viata dupa antrenamentele ei.

“Am o clienta la sala, Teo. Cand a venit la noi avea aproape 100 de kilograme, la 19 ani. Acum, doi ani mai tarziu, este o tanara superba, are 60 de kg si merge la orele Dalandei. Cand a venit, abia facea fata la cele de Ultimate Pilates pentru incepatori, iar in prezent lucreaza cot la cot cu instructoarele de cele mai grele ore.

Apoi, sunt fetele care invata sa manance sanatos si care, dupa multi ani, imi trimit poze cu sotii si cu micutii lor si imi spun cat de bine le este. Asta e cea mai mare realizare, cand una dintre clientele vechi simte nevoia sa-mi impartaseasca bucuria din viata ei”, mentioneaza Cori.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.