Setari Cookie-uri

Svetlana Bradescu: O zi perfecta este ziua in care reusesc sa fac ceva placut sufletului

Am vorbit cu Svetlana Bradescu, detinatoarea centrului Shakti din Bucuresti, despre frumusete, idealuri, vise si femei. I-am aflat secretele si nu am ratat ocazia de a o intreba despre viata ei perfecta si pasiunea pentru budism.

Am vorbit cu Svetlana Bradescu, detinatoarea centrului Shakti din Bucuresti, despre frumusete, idealuri, vise si femei. I-am aflat secretele si nu am ratat ocazia de a o intreba despre viata ei perfecta si pasiunea pentru budism.

1. Care crezi ca este tiparul femeii din ziua de azi?

Din pacate vorbim prea des de un tipar si uitam de unicitatea pe care ar trebui sa si-o cultive fiecare femeie. Cred ca tocmai prin depasirea dorintei de a ne incadra intr-un tipar am gasi cel mai usor calea spre noi insine si prin urmare calea spre implinire si spre fericire.

Femeia de azi uita sa mai fie femeie de multe ori, se defineste prin prisma asteptarilor celorlalti si nu prin respectarea vocii interioare.

2. Se spune ca visele pot deveni realitate. Ale tale s-au implinit?

Da, visele sustinute de actiune pot deveni realitate. Walt Disney spunea ca daca visezi la ceva inseamna ca ai si resursele necesare pentru a realiza acel vis. Intotdeauna am fost ferm convinsa de acest fapt si aceasta credinta m-a ajutat sa-mi realizez aproape tot ceea ce am visat.

3. De ce ai ales inspiratia budista ca tema a centrului Shakti?

Rezonez foarte mult cu filosofia budista si cu mesajul pe care il transmite. Calatoriile in tarile budiste din Asia pentru mine au reprezentat intotdeauna ocazia unei reculegeri profunde si al regasirii pacii interioare. Am ales aceasta tema pentru Centrul Shakti din dorinta de a recrea un spatiu al pacii si al linistii chiar in centrul Bucurestiului.

centrul shakti

4. Stiu ca Shakti este sinonim cu puterea divina. Cum iti influenteaza aceasta viata?

Oamenii sunt spirite intrupate in corp, ceea ce inseamna ca o particica din divinitate este in fiecare dintre noi. Prin urmare fiecare detine o putere divina. In cazul meu, aceasta putere ma responsabilizeaza fata de ceea ce am de realizat sau de actiunile mele fata de mine si fata de ceilalti.

5. Cat de mult conteaza pentru tine frumusetea exterioara?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.