Setari Cookie-uri

Svetlana Bradescu: O zi perfecta este ziua in care reusesc sa fac ceva placut sufletului

Am vorbit cu Svetlana Bradescu, detinatoarea centrului Shakti din Bucuresti, despre frumusete, idealuri, vise si femei. I-am aflat secretele si nu am ratat ocazia de a o intreba despre viata ei perfecta si pasiunea pentru budism.

Cred ca lectia cea mai importanta pentru oameni tine de gasirea echilibrului. In acest context, pentru mine frumusetea exterioara este importanta in masura in care aceasta poate sa reflecte o frumusete interioara pe masura.

6. Crezi ca standardele de frumusete din ziua de azi sunt exagerate?

Cuvantul standard ma face sa ma gandesc la patul lui Procust. Sa nu uitam faptul ca noi ne numim indivizi tocmai din motiv ca suntem unici si atunci cum am putea sa incadram fiecare dintre aceste unicitati intr-un standard? Insa exista intr-adevar niste standarde fabricate in mod artificial si abuziv de industria modei si promovate prin toate canalele media care pot fi destul de nocive pentru femei, mai ales pentru generatiile tinere.

7. Cum ai defini femeia intr-o cariera de succes?

Atunci cand Michael Jordan a fost intrebat care este secretul reusitei sale, acesta a raspuns in felul urmator, ’am esuat de nenumarate ori si de aceea am reusit’. Pentru mine o femeie care are succes din punct de vedere profesional este o femeie care persevereaza, isi permite sa greseasca si se sprijina pe greseli pentru a creste si a invata, isi traieste pe deplin feminitatea fara a uita sa-si accepte si sa-si integreze si partea masculina.

8. Chirurgia estetica are doua tabere: pro si contra. Tu in care tabara te situezi?

Eu ma situez in tabara celor care respecta decizia fiecareia dintre cele doua tabere, pro sau contra.

9. Care-i satisfactia cea mai mare de a fi femeie?

Sunt nenumarate satisfactii dar fiecare isi traieste feminitatea intr-un mod aparte. Pentru mine aceasta satisfactie consta in nenumaratele posibilitati pe care mi le ofera explorarea sensibilitatii si a laturii creative.

10. Ce inseamna pentru tine o zi perfecta?

O zi perfecta este ziua in care reusesc sa fac ceva placut sufletului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.