Setari Cookie-uri

Top 10 cosmetice absolut necesare

Esti femeie si esti frumoasa indiferent daca te machiezi sau nu. Insa de multe ori alegi sa cumperi cosmetice pentru ca te fascineaza toate acele culori cu care te poti juca si pentru ca ai impresia ca te fac sa pari mai matura si mai frumoasa.

Ce-i drept, machiajul ofera impresia de maturitate, insa trebuie sa inveti cum sa-l folosesti, pentru ca nu orice te avantajeaza. Acum intrebarea noastra este: de care cosmetice nu te poti lipsi? In dulapiorul tau sigur exista acele cosmetice care le folosesti zilnic si fara de care nu poti sa petreci nici macar o zi. Noi iti oferim un top din acele cosmetice care iti sunt mereu necesare.

Primavara aduce noutati in frumusete si ingrijire de la specialisti

Lotiune Corp

Indiferent daca este vara sau iarna, cald sau frig, corpul tau are de suferit din cauza vremii si a efectolor acesteia. Trebuie sa ai grija de corpul tau si sa alegi exact ce are nevoie pielea ta pentru a arata mereu bine. Pielea are nevoie sa o hranesti cu produsele care ii fac bine si sa alegi lotiunea de corp care ti se potriveste. Important este sa ai cu ce care sa-ti calmezi iritatiile pielii cand ai nevoie.

Citește și:

Sursa Foto: Shutterstock.com

Crema hidratanta cu factor de protectie

Afara este cald si soarele incepe sa arda tot mai puternic. Este clar ca vara se apropie si de multe ori asta te bucura pentru ca te poti bronza. Problema este ca te prinde soarele chiar daca nu stai la plaja si pielea este rapid afectata de asta. Este bine sa stai la soare pana la cel taziu 11 dimineata, insa tu te plimbi pe strada toata ziua si nu ai cum sa eviti bronzatul aiurea. Pentru asta trebuie sa ai mereu cu tine o crema care sa te protejeze impotriva razelor ultraviolete. Ai putea de asemenea sa incerci sa folosesti o lotiune solara dupa ce ai folosit crema de fata. Important este sa nu lasi soarele sa iti provoace prea multe probleme.

Balsam par

Nu conteaza ca parul tau straluceste si pare plin de vitalitate; balsamul de par nu trebuie sa lipseasca niciodata cand te speli pe cap. De ce? Pentru ca iti mentine firele de par hidratate si te scapa de varfurile despicate. Un par frumos si sanatos mereu va atrage privirile si de ce nu ai avea grija de el?

Citește și:

Crema maini

Mainile crapate sau aspre niciodata nu au facut o impresie buna.Hidratarea mainilor este importanta pentru tine, dar si pentru felul in care te percep ceilalti. Trebuie sa ai grija de tine, iar vantul si praful nu iti avantajeaza deloc pielea mainilor.

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.