Setari Cookie-uri

Top 10 cosmetice absolut necesare

Esti femeie si esti frumoasa indiferent daca te machiezi sau nu. Insa de multe ori alegi sa cumperi cosmetice pentru ca te fascineaza toate acele culori cu care te poti juca si pentru ca ai impresia ca te fac sa pari mai matura si mai frumoasa.

Parfum

Intim si seducator, mereu un parfum iti va descrie personalitatea. Este destul de greu sa gasesti parfumul perfect pentru tine si care sa se potriveasca cu personalitatea ta, dar merita sa pierzi timpul pentru a-l gasi. Parfumul face lumea sa intoarca privirea dupa tine si va ramane pe veci in memoria partenerului tau.

Mascara

Exista multe tipuri de tipuri de mascara pe piata, insa tu trebuie sa-l alegi pe acela care se ti se potriveste si care iti pune cel mai bine privirea in evidenta. Rimelul te ajuta sa obtii acel look care iti place si trebuie neaparat sa faca parte din setul tau de cosmetice.

Fond de ten

Te ajuta sa scapi de acele mici imperfectiuni ale fetei si iti protejeaza tenul. Trebuie neaparat sa alegi fondul de ten care ti se potriveste: daca ai tenul gras este bine sa alegi un fond de ten compact sau o pudra, insa daca ai tenul uscat/ sensibil va trebui sa folosesti un fond de ten lichid.

Citește și:

Blush

Blush-ul iti ofera acea culoare de care ai nevoie de multe ori in obraji. Se intampla destul de des ca dupa machiaj sa observi ca ceva lipseste; ceva ce sa te faca sa radiezi. Ei bine, acel ceva este blush-ul care iti va aduce viata in obraji si care te va face sa pari naturala si plina de viata. Important este sa nu exagerezi cu blush-ul pentru ca risti sa arati ca un clovn si asta nu este deloc atragator.

Sursa Foto: Shutterstock.com

Ruj

Buzele tale au nevoie de atentie pentru ca sunt acel simbol al feminitatii si trebuie mereu sa arate perfect. Buzele trebuie mereu hidratate si trebuie sa ai grija si la culoarea tenului pentru ca nu trebuie sa-ti scoti in mod gresit buzele in evidenta.

Dermatograf

Probabil este primul cu care ai inceput sa te machiezi cand erai mai mica. L-ai incercat, te-ai jucat cu el si ai ajuns la concluzia ca ochii tai sunt mult mai evidenti cu un dermatograf. De atunci il tot folosesti si a ajuns ceva ce nu poate sa lipseasca din trusa ta de cosmetice Da, dermatograful are modul acela aparte de a face privirea ta sa para mai patrunzatoare si mai atractiva. Pana la urma, este de ajuns sa folosesti doar un dermatograf si ochii tai vor atrage mai mult atentia.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.