Setari Cookie-uri

Topul barbatilor celebri, cu CHELIE

Infatisarea este intotdeauna importanta atunci cand vine vorba de succes, insa iata ca unii dintre cei mai puternici barbati din lume au chelie.

Vladimir Putin

Vladimir Putin, proaspatul presedinte reales a Rusiei, este un politician activ, care a servit diverse functii, de la presedinte al Federatiei Ruse, prim-ministrul sau presedintele Consiliului de Ministri. El a fost nascut si a crescut in Leningrad, Uniunea Sovietica, recrutat inca din copilarie de KGB si numit, in anul 1995, consilier al primarului Sankt Petersburg-ului in domeniul afacerilor internationale, moment in care si-a inceput cariera in politica.

sursa foto: Dramstime.com

Tenzin Gyatso

Tenzin Gyatso este cunoscut a fi al 14-lea Dalai Lama, iar numele sau intreg este Jetsun Jamphel Ngawang Lobsang Yeshe Tensin. El este seful spiritual al budismului tibetan si liderul guvernului tibetan aflat in exil in Dharamsala sau Dharamshala.

In anul 1987 a redactat un plan in cinci puncte, pe care l-a inaintat atat autoritatilor chineze, cat si celor internationale, plan care prevede:

Citește și:

Transformarea intregului Tibet, inclusiv a provinciilor Kham si Amdo, intr-o zona libera de violenta;
Incetarea politicii chineze de transferuri etnice;
Respectarea drepturilor si libertatilor democratice ale poporului tibetan;
Restabilirea si protejarea mediului din Tibet;
Inceperea de tratative serioase cu privire la viitorul statut al Tibetului, precum si stabilirea de relatii intre poporul tibetan si poporul chinez.

In 1989 a fost distins cu Premiul Nobel pentru Pace.

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.