Setari Cookie-uri

Topul barbatilor celebri, cu CHELIE

Infatisarea este intotdeauna importanta atunci cand vine vorba de succes, insa iata ca unii dintre cei mai puternici barbati din lume au chelie.

James Carville

Nascut si crescut in Carsville, Louisiana, James Carville este cunoscut astazi ca prezentator la CNN.

In afara acestei ocupatii, el este avocat, actor, comentator, consultant politic al Americii, educator si personalitate media. Dupa cum se vede, avansarea in cariera nu a fost impiedicata de faptul ca acesta este chel, poate din contra, are un sarm aparte.


Sursa foto: Shutterstock.com

Samuel Jackson

Samuel L. Jackson, pe numele intreg Samuel Leroy Jackson, este un cunoscut actor si producator american de film si televiziune. Este deja binecunoscuta relatia sa speciala cu Morgan Freeman, care i-a fost si mentor. Aceeasi relatie a avut-o si cu Spike Lee. In anul 1991 a strans primele opinii foarte bune despre prestatia sa actoriceasca, pentru rolul jucat in Jungle Fever.

De asemenea, il putem recunoaste in filme ca Goodfellas, Patriot Games, Amos & Andrew, True Romance sau Jurassic Park, unde statura sa s-a impus, la fel si chelia. In 1994 a jucat in Pulp Fiction, interpretand rolul Jules Winnfield. Critica de specialitate a primit foarte bine prestatia lui, de altfel a fost si nominalizat la foarte multe premii pentru acest rol.

Citește și:

Samuel L. Jackson a aparut in alte 100 de filme de la inceputul carierei, printre care Die Hard with a Vengeance, The 51st State, Jackie Brown, Unbreakable, The Incredibles, Black Snake Moan, Snakes on a Plane, dar si Star Wars si Kill Bill si Inglourious Basterds sau Iron Man. A devenit unul dintre cei mai mari actori americani, multipremiat. In 1980 s-a casatorit cu LaTanya Richardson cu care are un copil, Zoe.

Citeste continuarea topului pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.