Setari Cookie-uri

Top 10 Motive pentru care NU renunti la Facebook

In ultimii ani, dependenta de Fabook s-a agravat tot mai mult si reteaua de socializare atrage din ce in ce mai multi utilizatori.

Ce se intampla este mai mult decat un fenomen sau un trend; primul lucru care il faci cand il deschizi calculatorul este sa intri pe Facebook (nici macar mail-ul nu il mai verici primul). Poate uneori te-ai gandit sa renunti la tot ce inseamna aceasta retea de socializare, insa iti apar tot felul de motive care te fac sa te razgandesti. Vrei sa stii de ce nu o sa renunti la contul de Facebook? Ei bine, ti-am pregatit un articol format din cateva motive.

1. In primul rand, este mult mai usor sa imparti prietenilor tai pozele. Nu te vei intoarce cu siguranta la acele momente in care asteptai si o ora sa se incarce un mail cu zeci de poze. Pe Facebook toata lumea poate sa vada pozele tale cele mai recente si ce ai mai facut cu prietenii tai in ultimele zile.

2. Oare cum retineam inainte ziua prietenilor? Iti mai aduci aminte ca existau momente in care totul era ciudat cand o prietena te chema in oras si aflai ca era ziua ei? Fabook te ajuta si iti spune mereu cand e ziua de nastere a celor din lista ta, iar tu trebuie sa recunosti ca asta te-a salvat de multe ori nu?

Citește și:

3. Sa ne gandim la situatia asta: vrei sa dai de cineva, insa nu ai numarul de telefon sau mail-ul acelei persoane. Ce poti sa faci? Da-i un mesaj pe Facebook! De cate ori nu ai facut asta doar pentru ca alta varianta de contact nu aveai?

4. In fiecare zi intri pe o gramada de site-uri si majoritatea dintre ele iti cer sa te inregistrezi. Facebook-ul a facut totul mai usor si poti sa-ti folosesti contul pe reteaua de socializarea pentru a te inscrie aproape pe ce site vrei tu. Inainte ajungeai chiar sa renunti la unele site-uri doar pentru ca dura foarte mult completarea formularului de inscriere, insa acum totul pare mult mai accesibil.

5. Inca iti mai place de un tip cu care nu te-ai mai intalnit de multi ani si vrei sa afli ce mai face? Intra pe Facebook, ii tastezi numele si descoperi ca este casatorit. Imediat te uiti sa vezi cine e EA, cum arata si daca e bun pentru el sau nu. S-ar putea chair sa ajungi sa intri pe profilul ei mai des si chiar sa incepi sa le urmaresti viata pentru ca inca iti mai place de el.

Citește și:

Featured foto by Olesya Kuprina via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.