Setari Cookie-uri

Top 10 Motive pentru care NU renunti la Facebook

In ultimii ani, dependenta de Fabook s-a agravat tot mai mult si reteaua de socializare atrage din ce in ce mai multi utilizatori.

6. Pentru multe persoane, motivul pentru care si-au facut cont pe Facebook a fost un joc. Da, auzeai ca toata lumea se joaca ceva pe o retea de socializare; ceva care ii transformase in dependenti, iar tu nu intelegeai ce se intampla. Si ce ai facut? Ti-ai facut cont, te-ai obisnuit cu totul si ai cautat jocul. In scurt timp, ai intrat si tu in randul dependentilor si poate ca si acum inca mai incerci tot felul de jocuri de care nu poti sa scapi.

7. Acum multi ani nu erai de acord cu a lasa pe toata lumea suspecta de pe internet sa afle numele tau adevarat. Acum, fara nici o retinere, ai oferit Facebook-ului numele tau plus alte date personale care sunt vizibile pentru toti. De ce ti-ai trecut numele adevarat? Pai daca te cauta cineva din liceu? Daca viitorul tau sef vrea sa afle cine esti? Daca ai devenit foarte popular si vrei sa cresti numarul fanilor tai?

Citește și:

8. In timpul saptamanii, ochesti o gramada de evenimente, iar in weekend nu mai iti aduci aminte nici macar unul. Ei bine, pe Facebook poti sa vezi cand sunt programate toate evenimentele si party-urile, iar asa sigur nu ai cum sa uiti ceva ce ai asteptat mult timp.

9. Intrebare: cat timp petreci pe Yahoo Messenger? Inca o intrebare: cat timp petreci pe Facebook Chat? Se pare ca in ultimul timp toata viata ta sociala se invarte in jurul acestui site, atunci de ce nu te-ai si folosi de chat-ul care il ofera? De ce ai mai intra pe Messenger cand toti prietenii tai folosesc mult mai des reteaua de socializare?

10. Nu crezi ca ai un motiv adevarat? Atunci gandeste-te ce se intampla daca iti dezactivezi contul. Da, o sa iti prinda bine o dezlipire de viata virtuala in care ai ajuns sa traiesti. Insa vei observa rapid ca nu mai stii nimic de prietenii tai si ca toata lumea rade la glume care au avut loc doar acolo de unde ai plecat tu: Facebook. Chiar daca iti convine sau nu, excluderea sociala pe care o sa o simti te va face sa te reintorci pe Facebook si uite asa, nu ai cum sa scapi de ceva ce a ajuns mai mult decat un simplu loc de socializare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.