Va invit sa faceti cunostinta cu femeia din spatele campaniei Kudika. Eu am avut deosebita placere de a sta de vorba cu Tatiana Marinescu si am descoperit o persoana deschisa si amabila, plina de energie, pregatita sa imi raspunda cu zambetul pe buze la toate intrebarile.

Curioasa din fire, am dorit sa o descopar ca om si ca model. Am vrut sa stiu cum a debutat, care a fost cel mai important pas din cariera, si nu in ultimul rand, ce a reprezentat pentru Tatiana Marinescu experienta Kudika. Am obtinut raspunsurile dorite si bineinteles, am aflat si multe alte lucruri interesante, deoarece Tatiana a fost mai mult decat incantata sa imi satisfaca toate curiozitatile. Asadar, prin interviul de mai jos, va ofer ocazia sa o cunoasteti mai bine:

1. Cum a inceput cariera ta in moda?

A inceput din liceu cand am participat la un concurs de miss, apoi am fost plecata din tara. Am fost plecata o perioada in Italia dar atunci eram destul de micuta si parintii mei doreau sa ma axez mai mult pe scoala. M-am intors in Romania, am terminat liceul, apoi am intrat si la facultate, dar in perioada liceului am lucrat. Am avut prezentari de moda si sedinte foto pentru diverse cataloage.

Prima mea iesire importanta a fost in Grecia, apoi am inceput sa lucrez in Franta. Am revenit in Romania pentru a participa la un casting organizat de o agentie din Turcia. Era vorba despre o agentie noua; cei de acolo m-au placut, m-au ales si astfel am devenit primul lor model de succes. Am plecat in Turcia si asa a inceput totul. Piata din Turcia mi s-a potrivit foarte bine. Acolo am devenit imaginea unei emisiuni de televiziune, “Beyaz Show”. Pentru mine, acesta a reprezentat pasul cel mare, o reusita de proportii. Imaginea mea a inceput sa fie asociata cu cel mai important show de televiziune din Turcia.

2. Ce a urmat dupa succesul Beyaz Show?

Am capatat o notorietate foarte mare si la agentie am obtinut un statut preferential. Nu mai participam la castinguri, eram chemata direct pentru probe cand eram solicitata pentru vreun job. Am inceput sa particip la evenimente si petreceri in calitate de Guest Star. Este un job care nu prea se practica in Romania, dar in strainatate este foarte apreciat. Dupa cativa ani petrecuti in Turcia am plecat in Italia.

Acolo am avut parte din nou de un succes rasunator. Am semnat un contract foarte important cu Barracuda, una dintre cele mai cunoscute firme italiene de echipamente si accesorii moto. Mai departe, am facut o sedinta foto cu celebrul pilot italian Jorge Lorenzo. Din nou, numele meu era pe buzele tuturor, asadar acesta a fost un alt pas important pentru cariera mea.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: