Setari Cookie-uri

Tatiana Marinescu: Ma regasesc foarte bine in imaginea promovata de Kudika

Tatiana Marinescu ne-a dezvaluit secretele din spatele carierei de succes.

6. Ce loc ocupa tendintele vestimentare in viata ta?

Tatiana Marinescu Cand merg intr-o tara straina imi place sa cumpar haine ale designerilor foarte noi, care de-abia si-au terminat facultatea. Asa am descoperit foarte multi designeri talentati.

Da, oricine iubeste pantofii scumpi si brandurile celebre dar mie nu mi-ar place sa se spuna despre mine ca imbrac doar haine de la anumite firme cunoscute. Imi plac designerii foarte noi si talentati, care iti ofera si posibilitatea de a-ti construi tinute cat mai originale.

7. Ce ne spui despre stilul tau vestimentar, cum iti alegi hainele pe care le porti?

Eu cred ca ma regasesc in toate stilurile de vestimentatie. Cand ies din casa nu stau sa asortez rochia sau pantofii, depinde foarte mult de starea mea de spirit. Si nu cred ca trebuie in mod deosebit sa urmezi anumite trenduri. Da, trebuie sa te informezi, sa stii ce se poarta dar conteaza foarte mult atitudinea, cum iti porti hainele.

Citește și:

8. Cum te mentii in forma?

Fac foarte mult sport. In liceu am avut o perioada cand m-am intors din Italia si ma ingrasasem. Mancam foarte multe dulciuri, dar am tras un semnal de alarma si am inceput sa fac foarte multa miscare. Am inceput sa alerg, faceam foarte mult atletism, apoi am inceput sa merg la sala, nu in ultimul rand, am fost foarte atenta la alimentatie.

Acum am perioade cand merg la sala o data, de doua ori pe saptamana, depinde foarte mult de programul meu, dar sunt foarte atenta la ceea ce mananc. Nu beau sucuri acidulate, nu mananc prajit si consum doar paine neagra. Nu urmez un regim. Se mai intampla se tin o dieta doar inaintea unui eveniment foarte important. In acest caz, cu o saptamana inainte sunt foarte atenta la mancare. Manac ananas, salate, peste la gratar si beau foarte multe lichide. Nici nu sunt foarte pofticioasa, deoarece am reusit sa imi obisnuiesc organismul cu un anumit stil de viata. Poate doar ciocolata este mica mea placere pe care mi-o asum, din cand in cand.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.