Setari Cookie-uri

Tatiana Marinescu: Ma regasesc foarte bine in imaginea promovata de Kudika

Tatiana Marinescu ne-a dezvaluit secretele din spatele carierei de succes.

12. Iti plac animalele, asadar nu intamplator te-ai alaturat campaniei PETA. Cum ai ajuns sa colaborezi cu aceasta organizatie?

Tatiana Marinescu PETA Dupa sedinta foto cu Barracuda cei de la PETA m-au remarcat si mi-au propus sa pozez pentru ei. Am analizat foarte bine propunerea inainte sa dau un raspuns, am vorbit si cu managerul meu si in final am acceptat. Am facut niste poze foarte sexy.

Dupa ce m-am alaturat campaniei, organizatorii m-au inclus si intr-un top al celor mai sexy modele care au pozat pentru ei. M-a flatat si totodata m-a bucurat foarte mult acest lucru! M-am simtit apreciata sa fiu inclusa in topul lor, alaturi de cele mai frumoase vegane din lume, a fost o onoare pentru mine.

13. Care este cea mai importanta realizare a ta de pana acum?

Cea mai importanta realizare ar fi faptul ca am intalnit oameni foarte frumosi. Cred ca Dumnezeu mi-a trimis in cale oameni buni, de calitate.

Citește și:

Eu nu am avut parte de oameni nepotriviti si cred ca am avut norocul sa intalnesc numai persoane speciale, cu un suflet foarte frumos. Acest lucru conteaza foarte mult. Dumnezeu m-a protejat, probabil tatal meu, de undeva de acolo de Sus are grija de mine.

14. Cum arata o zi relaxanta din viata ta ?

In ultima perioada nu am mai avut timp sa ma trezesc prea de dimineata. Eu sunt o persoana matinala, imi place sa ma trezesc devreme, de la ora 7 dimineata. Am programul meu special de doua ore in care trebuie sa citesc ceva, apoi imi incep ziua. Poate merg la castinguri, la evenimente, dar ritualul de dimineata este foarte important pentru mine.

tatiana

15. Ce parere ai despre tiparul barbatului perfect? Crezi ca exista, l-ai intalnit?

Cu siguranta, toti ne proiectam imaginea din copilarie, a printului din poveste la care visam cand eram mici. As putea sa spun ca da, am intalnit pe cineva, o persoana care mi-a schimbat perceptia, modul de a gandi, dar barbatul ideal sau femeia ideala nu exista. Sigur, te apropii de ceea ce iti doresti foarte mult, dar nu este usor sa iti constuiesti fericirea.

Citește și:

Nu inseamna ca daca esti model, arati bine si ai un anumit statut, esti scutita de deceptii. Toti trecem prin dezamagirile din dragoste. Pentru mine conteaza foarte mult alte lucruri importante. Conteaza seriozitatea; nu suport minciuna, nu suport sa fiu inselata. Nu poti sa mentii o relatie prin minciuna. Daca unul dintre cei doi inseala, inseamna ca ceva lipseste. Asadar, in acest caz, fiecare ar trebui sa-si vada de drumul lui. Avem doar o viata si viata trece atat de usor pe langa noi si ar fi pacat sa o traim in minciuna.

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.