Setari Cookie-uri

Tatiana Marinescu: Ma regasesc foarte bine in imaginea promovata de Kudika

Tatiana Marinescu ne-a dezvaluit secretele din spatele carierei de succes.

3.Stiu ca ai obtinut si un rol principal intr-un film. Ce ne povestesti despre aceasta experienta?

Tatina Marinescu

Da, am revenit in Turcia si am obtinut rolul principal in filmul “Kara Murat”. Proiectul nu este terminat. Am semnat contractul chiar anul trecut de ziua mea. Mi s-a mai propus si atunci si acum sa joc in mai multe filme in Turcia, dar mereu ma gandesc foarte bine inainte sa imi dau acordul. Sunt foarte atenta la detalii; rolul trebuie sa ma reprezinte, apoi conteaza foarte mult si distributia.

Producatorii au fost foarte incantati de mine, ma stiau deja dinainte, gratie campaniilor pentru care am lucrat. Cand ne-am intalnit am dat proba, iar la final mi-au spus: Gata, acum semnam contractul!

A fost o mare surpriza si pentru mine. Bineinteles, am vorbit si cu managerul meu si a doua zi, chiar de ziua mea, ne-am intalnit sa semnam contractul. “Kara Murat” este un film istoric, un serial despre personajul Kara Murat si toata actiunea se invarteste in jurul acestuia. Eu interpretez rolul principal. Sunt sotia unui general grec, fata rea din film, diabolica si ambitioasa, care ar face totul pentru putere.

Citește și:

4. Ai renunta la modellig pentru a face actorie?

Eu nu mai lucrez de foarte multa vreme doar in modelling. Ma implic in foarte multe evenimente, fac mai multe lucruri. Am foarte multe proiecte in derulare, care nu sunt neaparat legate de domeniul modelling-ului.

Tatiana

5. Cum ai fost aleasa imaginea Kudika?

Stiam dinainte de acest site. Eu obisnuiesc sa citesc Kudika in Istanbul. Cand sunt plecata din tara vreau sa fiu la curent cu tot ceea ce se intampla in Romania. Managerul meu m-a sunat intr-o zi si m-a intrebat daca vreau sa fiu imaginea Kudika. Bineinteles, am acceptat pe loc, mai ales pentru ca ma regasesc foarte bine in imaginea promovata de Kudika. De asemenea, sedinta foto pe care am facut-o mi-a placut foarte mult, deoarece a fost in stransa legatura cu actoria. In reclama filmata am interpretat mai multe personaje. Am interpretat o femeie aflata la birou, o secretara foarte desteapta care ii da o sugestie sefului ei, apoi se transforma intr-un personaj, o fata din seria Bond .

Citește și:

Pe acelasi principiu au fost facute si reclamele print pentru campanie, in ele fiind rand pe rand cine vreau sa fiu: o geisha, Cleopatra, o indianca, o printesa moderna sau o motociclista. M-am regasit foarte bine in personajele alese, care nu au fost deloc departe de personalitatea mea. Cleopatra este personajul meu preferat din istorie, cat despre printesa, ce pot sa zic? Toate fetele isi doresc sa fie printese! Este un proiect foarte drag mie. Mi-a placut sa experimentez atatea personaje si stari si sper din suflet ca rezultatele sa fie pe placul vostru.

Un alt aspect care ma face fericita in privinta colaborararii cu revista este faptul ca, timp de 6 luni, am onoarea sa fiu Special Guest Editor pe www.kudika.ro. Acolo voi scrie periodic articole despre viata mea de model si calatoriile mele. Astept cu nerabdare sa scriu, sa aflu cine imi sunt cititoarele, sa am un dialog cu ele si, de ce nu, sa le intalnesc.

Citește și:

    Simt ca acest nou inceput de drum va aduce si mai multe lucruri frumoase. Este prima colaborare de acest gen pe care am acceptat sa o am in Romania si asta numai pentru ca este o campanie in care eu personal cred foarte tare.

    Vizionare placuta


    Kudika
    10 Iulie 2012
    Echipa Kudika

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.