Setari Cookie-uri

8 Intrebari pentru Radio Killer

Am stat de vorba cu trupa Radio Killer.

Am reusit sa stam de vorba cu trupa Radio Killer. Am vorbit despre proiectele de viitor, muzica si cantareti celebri, dar si despre fashion (am tras-o de limba pe Catalina, vocea feminina a band-ului, si ne-a spus ce stil vestimentar prefera:

1. Cum a luat nastere Radio Killer?

Radio Killer a luat nastere in toamna anului 2009, la putin timp dupa infiintarea HaHaHa Production, din dorinta lui Smiley de a incerca ceva nou, si anume muzica dance. La inceput, din proiect faceau parte toti producatorii de la HaHaHa, insa succesul nesperat al piesei "Voila" ne-a facut sa regandim proiectul si sa integram in el si o voce feminina. Si asa a aparut Lee Heart, vocea proiectului incepand cu piesa "Lonely Heart".

2. Care sunt trupele care va influenteaza?

Ne inspira multi artisti de pe scena internationala. De exemplu, ne place foarte mult P!nk pentru muzica pe care o face. Chiar daca este de multa vreme in industria muzicala, vine cu ceva nou in fiecare piesa. La fel si Dev, o artista noua pe piata muzicala internationala, dar care afiseaza un look foarte fresh. La fel de mult ne mai plac si baietii de la Maroon 5, Adele, John Legend sau Diana Krall. Sunt doar cativa dintre artistii care ne-au venit in minte acum si a caror muzica ne inspira.

Citește și:

2. Catalina: Care este stilul vestimentar care te caracterizeaza?

Imi plac foarte mult tinutele lejere si colorate, ma incarca cu energie pozitiva. Aruncand un ochi pe Google, am descoperit ca acest stil vestimentar ar putea fi numit trashy-casual… ca sa nu suparam designerii si promotorii curentului. Important este sa te simti bine si comod in hainele pe care le porti, indiferent de tendintele din moda.

3. Fiti sinceri: Voi ati participa vreodata la Eurovision?

In ultimii ani, au intrat in concurs piese foarte bune. Cel mai bun exemplu este piesa castigatoare de anul acesta, care are un succes incredibil la nivel european. Publicul Radio Killer este la fel de tanar ca si noi, media de varsta fiind undeva la 20 de ani, iar in momentul de fata nu credem ca cei care ne asculta muzica ne-ar vedea in postura de concurenti. Targetul concursului este un pic diferit de cel al Radio Killer. Ramane de vazut daca ne vom decide sa participam vreodata la Eurovision. Sa nu spunem niciodata, niciodata.

Citește și:

4. Cine compune piesele voastre?

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.