Setari Cookie-uri

8 Intrebari pentru Radio Killer

Am stat de vorba cu trupa Radio Killer.

La piese paticipam toti, iar cand spunem toti, ne referim la noi, Smiley, Elephunk (nr. Serban Cazan), Crocodealer (nr. Alex Velea), DJ CellBlock si Boogie Man (nr. Don Baxter). De obicei, ne adunam toti in studio si impreuna venim cu idei nebune. De cele mai multe ori se lasa cu nopti petrecute in studio, pizza pe post de mancare si multa distractie… ca intr-o adevarata familie. Sunt printre cele mai frumoase nopti din viata noastra, pe langa cele in care concertam.

5. Sunteti cunoscuti nu doar in tara, ci si peste hotare: In ce fel v-a schimbat lumea mondena?

Noi suntem aceeasi oameni din viata de zi cu zi. In schimb, putem spune ca ni s-a schimbat norocul… calatorim in foarte multe locuri si avem ocazia sa cunoastem oameni frumosi care ne inspira zilnic. Oameni noi, traditii noi, locuri pe care nici nu ne gandeam ca le vom vedea vreodata… asta este schimarea care a intervenit in vietile nostre. Facem ceea ce ne-am dorit de mici, iar asta incercam sa aratam pe scena, la fiecare concert pe care il avem.

Citește și:

6. Am auzit ca ati fost plecati in turneu in Turcia. Cum v-au primit fanii vostri de acolo?

Fiecare concert pe care l-am sustinut ne-a impresionat, cu toate ca mai fuseseram de cateva ori in Turcia pana atunci. Oamenii sunt foarte primitori, mereu pusi pe distractie si asta ne bucura enorm. Am ramas oarecum socati la unul dintre concerte. Locatia acestuia era pe plaja, iar pe una dintre stanci scria mare “Radio Killer”. Ne-am uitat impreuna cu tour managerul nostru la acea stanca cateva minute bune. A fost, poate, cel mai frumos cadou de pana acum venit din partea fanilor.

7. O sa va pun o intrebare pe care chiar voi ati pus-o fanilor vostri pe Facebook: Ce inseamna pentru voi viata perfecta?

HaHaHa… da, am pus recent acesta intrebare fanilor de pe Facebook. Eram foarte curiosi cum vad ei viata perfecta, daca exista… si am primit o multime de opinii si raspunsuri care mai de care mai diferite. In conceptia noastra, ajungi sa ai o viata perfecta abia atunci cand crezi in ea. Facand zi de zi lucruri care-ti plac, la care ai visat de mic, incet –incet ajungi sa iti traiesti propria viata perfecta. Noi credem ca viata perfecta vine la pachet cu multa munca si determinare, cu ambitii si multa pasiune.

Citește și:

8. Care sunt planurile voastre de viitor?

Ne dorim tare mult ca proiectul Radio Killer sa ajunga din ce in ce mai departe. Vrem sa oferim oamenilor lucruri frumoase, in care sa se regaseasca, iar muzica noastra sa se auda in toate colturile lumii.

Featured foto by Olesya Kuprina via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.