Drama Romaniei

Drama Romaniei

L-am intrebat pe un tip din Peru de unde vine pasiunea lor de a face telenovele si mi-a raspuns ca nu are idee despre ce vorbesc. Populatia din Peru nu stie ca ei fac telenovele pentru Romania. Ar trebui sa fim mandri ca se fac drame doar pentru Romania?

Un articol de Ana Ursa, www.provocartea.ro

Rating-ul cel mai ridicat este dat de stirile de la ora 5:00 p.m., care te determina fie sa inchizi televizorul de nervi, fie sa plangi. Acesmediatizeaza drama unor oameni in loc sa fie ajutati.

Barbatii pur simplu se uita la stiri sa se convinga ce prost traim in aceasta tara, si singuri se linistesc ca nu e nimic de facut. Femeile traiesc in lumea telenovelei, inca viseaza la acea poveste de dragoste, el bogat ea saraca, o iubeste mult si fuge cu ea, raman happy pana la adanci batraneti cu multi copii frumosi langa.

Ce tristi suntem!

Cel mai trist este ca acesti parinti au copii, copii astia suntem noi. Noua generatie carora ne este transmisa aceasta gandire mediocra de a astepta minunea, minunea ca ce se intampla in lume este de la Dumnezeu, sau durerea de a crede in destin.

Foto: Shutterstock

Acesti copii care sufera de o gandire bolnava, dar care care incearca sa urmeze noua generatie media. Acele masti ale exteriorului si maritatul cu un barbat bogat. Masca exteriorului este sa pui make-up pe tine sa arate cat de falsa esti, acel decolteu care ii determina pe barbati sa te fluiere si tu sa spui ca toti vor doar sex. Masca care ascunde acneea sau ridurile dar nu ascunde frustrarea ta ca nu ai incredere in tine si nu iti place cum arati nemachiata. Nu ascunde durerea ta interioara si, de asemenea, nu poate masca inteligenta ta feminina.

Incerc sa fac o analiza a ce se promoveaza pe Mass Media: silicoane, fuste scurte si relatii pe interes. Nu am nimic cu niciuna dintre ele, fustele scurte chiar imi plac, dar am o problema ca nu se promoveaza inteligenta, nu se promoveaza adevarata valoare a oamenilor si anume ca cei inteligenti sunt fericiti. Nimeni nu ne spune cum ajungi o doamna inteligenta, si ma refer la acea doamna care stie ca merita tot de la viata, bani, un barbat doar al ei si care stie ca il are langa ea sa se iubeasca reciproc. Femeia care are un scop in viata, soarta ei e in mainele ei ( mai bine zis in creierul ei).

Nu stiu daca te-ai intrebat vreodata cum ajungi o astfel de doamna, dar eu iti pot spune ca aceste doamne nu asteapta un print, el vine sa o caute, ea nu asteapta bani de la un barbat, ea munceste inteligent sa ii aiba, nu asteapta mila altora, ea se iubeste prea mult sa ajunga acolo. Si un lucru foarte interesant si controversat este ca femeia inteligenta este frumoasa.

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri