Setari Cookie-uri

Drama Romaniei

L-am intrebat pe un tip din Peru de unde vine pasiunea lor de a face telenovele si mi-a raspuns ca nu are idee despre ce vorbesc. Populatia din Peru nu stie ca ei fac telenovele pentru Romania. Ar trebui sa fim mandri ca se fac drame doar pentru Romania?

Am intrebat cativa prieteni care stiu ce vor de la o femeie, daca ii atrag femeile inteligente:

„Cel mai mult imi place sa o vad citind nemachiata.”,
„ Orgasmul incepe din creier, deci DA!” ,
„Nu vreau sa am copii prosti, dar ador femeile inteligente."

Si pana la urma ce e inteligenta?

Trei facultati terminate?
Banii sotului?
Cele mai de fitze cluburi vizitate?
Citind barfele mondene?
O garderoba de firma?

Nu, nu e asta!
Sunt trei cuvinte care ar putea caracteriza acest tipar.

„Are un scop!”

Te rog sa te intrebi tu acum de ce te-ai trezit astazi? Faci ceva? Sau munceste robotelul tau?
Opreste-te din citit acum si gandeste-te: tu ce scop ai in viata? Tu ce plan sau vise ai pentru acest an? Sa ai in plan o telenovela pentru diseara?

Castigi banii tai sau astepti minunea Domnului?

Vreau sa te opresti acum si sa te duci putin mai jos, unde poti comenta. Scrie acolo o propozitie scurta cu motivul pentru care te-ai trezit tu astazi.

Citește și:

Daca ai un scop si esti foarte multumita de el, te declar fericita si nu ai motiv sa citesti in continuare.
Daca ti-a fost greu sa scrii acest comentariu, atunci am un mesaj pentru tine.

Ai in viata atat cat vrei si cunosti. Cunosti atat cat vrei sa stii si sa lupti. Cunoasterea o descoperi de la oamenii destepti sau din carti.

Care e ultima carte citita?

Stiai ca femeile inteligente au citit inainte sa devina inteligente? Stiai ca mintea ta nu poate sti ce nu i-ai dat tu sa stie? Cum ai putea tu sa ai pasiuni daca nu stii cata diversitate exista? Cum ai putea tu sa fii originala si naturala daca la televizor se promoveaza o singura femeie care vorbeste doar de cluburi?
O carte in Romania costa cat un cocktail in club si cea mai mare „greseala” a cartilor este ca iti poate schimba viata... in bine!

Stiu ca iti doresti un barbat frumos, destept si cu bani. Nu te intrebi oare ca barbatul ala exact asta vrea si el, o femeie frumoasa, inteligenta si cu bani?

Citește și:

Scriu asta pentru ca vreau sa realizezi ca viata ta depinde de tine, tu esti raspunzatoare de „norocul” tau. Scriu pentru ca vreau sa trezesc in tine pasiunea pentru citit. Vreau sa cunosti beneficiile cititului, sa te dezvolti personal si sa evoluezi inteligent.

Doar cei care au descoperit avantajele cartilor nu se mai opresc, tu ce mai astepti?! E un izvor nesfarsit de informatie acolo, in orice domeniu, oricare te-ar interesa pe tine, doar deschide o carte care iti trezeste cel mai mic interes si ia toata informatia de acolo.

Pe mine ma gasesti pe www.provocartea.ro unde recomand saptamanal cartile pe care le citesc eu si spun ma ajuta. De asemenea, daca te vei abona vei afla cu ce carti poti incepe sa descoperi adevarul de sine si cum eu am dormit timp de cativa ani buni si doar cartile m-au trezit.

Ia atitudine si citeste o carte! Cartea te face inteligenta!

Citește și:

Iti doresc energia necesara sa incepi, dupa iti promit ca nu te vei mai opri.

Lectura placuta :).
Ana Ursa

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.