Setari Cookie-uri

Motive si ritualuri pentru care iubesc ca sunt FEMEIE

Am fost cocheta inca de mica si uneori ma intreb daca m-am nascut cu asta in sange sau am invatat asta de la mama.

- Oricat mi-as propune nu reusesc nicioadata sa ajung la fix la o intalnire, insa ma incadrez in sfertul academic.

- Am perioade cand ma cantaresc constiincios in fiecare dimineata si intotdeauna concluzia este aceeasi: ” De azi mananc mai sanatos, de azi nu ma mai ating de nici o bucatica de ciocolata, de azi imi iau adio de la popcorn si de azi nu mai vreau sa aud de aroma cartofilor prajiti.”

Dar recunosc ca am si perioade cand ocolesc cantarul si ma fac ca nu il vad si imi permit sa incalc orice regula. Din cand in cand e bine sa mai facem si asta. Atata timp cand nu devine un obicei, e OK. Infrupta-te cu ceva la care ai poftit de mult si fa-o fara sa ai remuscari dupa.

sursa foto: shutterstock.com

- Mereu am haine pe canapea, pe scaune, prin baie, si asta nu pentru ca as fi cea mai mare dezordonata din lume, ci pentru ca pur si simplu nu mai incap in dulap.
Sunt prea multe si nu le mai pot face fata. Si dupa ce se aduna prea multe afara din dulap constientizez ca pe multe dintre ele nu mai apuc sa le imbrac. Si atunci petrec o zi in care le triez si fac cadou o parte din ele.

Citește și:

Nu de putine ori am avut surpriza sa vad ca sunt haine care au inca eticheta si ca nu le-am purtat niciodata. Si ma gandesc ca daca nu le-am imbracat pana atunci nici nu le voi mai imbraca, asa ca mai bine sa se bucure altcineva de ele. Trebuie sa renunti la ce nu folosesti pentru a face loc la altceva nou in viata ta. Asta e o regula valabila nu numai in dulap ci in orice capitol din viata noastra.

Apoi urmeaza partea in care le asez frumos in dulap pe cele care au fost nominalizate sa ramana, pe umerase, pe culori, pe materiale etc. Si ador sa le vad asa aranjate frumos. Dar nu tine mai mult de o sapatmana – doua toata aceasta ordine.

- Iubesc sa merg la cumparaturi.
Am o rabdare de otel atunci cand vine vorba de shopping. Pot alerga de dimineata pana seara in cautarea rochiei perfecte sau a pantofilor mult visati. Si de aceea singura persoana pe care o iau cu mine la cumparaturi este sora mea, care a invatat sa ma suporte si care la randul ei isi alege cu aceeasi mare atentie noile tinute.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.