Setari Cookie-uri

Motive si ritualuri pentru care iubesc ca sunt FEMEIE

Am fost cocheta inca de mica si uneori ma intreb daca m-am nascut cu asta in sange sau am invatat asta de la mama.

Mare mea pasiune insa sunt pantofii. Imi iubesc pantofii, i-am iubit din prima clipa in care i-am vazut si am investit in ei multa dragoste. Alerg foarte mult prin magazine pana gasesc perechea potrivita, insa atunci cand o zaresc stiu din start ca sunt facuti sa fie ai mei. Una din conditii este sa aiba tocul cat mai inalt. Iubesc tocurile si sunt de parere ca o pereche frumoasa de pantofi cu toc te scoate instant din anonimat. Pe ei nu-i lasa aruncati prin casa pentru ca lor nu vreau sa le ranesc sentimentele si sa creada ca nu-i mai iubesc.

femeie pantofi sursa foto: shutterstock.com/ conrado

De curand am mai eliberat un dulap si l-am dedicat tot pantofiorilor mei dragi. Inainte mai tineam o parte din ei in cutii, insa imi place sa ii vad expusi pe toti si sa ma pot bucura de ei in fiecare zi.

Viitoarea mea casuta va avea obligariu un loc special dedicat unui astfel de dressing. Chiar daca asta ar inseamna sa renunt la bucatarie pentru el. (hihihi)

Citește și:

Toate aceste mici ritualuri fac parte din mine si nu as putea trai fara ele. Si fac toate aceste lucruri doar dintr-un singur motiv : pentru ca asa simt ca sunt FEMEIE si iubesc sa fiu FEMEIE. Imi place sa ma simt frumoasa si ma bucur ca traiesc in seculul XXI cand exista atatea lucruri care ne pot face viata mai frumoasa.

Imi place sa ma simt bine cu mine chiar si atunci cand stau singura in casa, dar recunosc ca e mai palpitant sa ma pregatesc in fiecare dimineata ca pentru o prima intalnire, aceea prima intalnire nebuna si imprevizibila, in care esti dispus sa faci orice nebunie, esti pregatit pentru un nou inceput, pentru o noua dragoste. Stiu ca unii carcotasi ar putea sa le spuna ca o snoaba, insa stiu ca in realitate fiecare barbat isi doreste langa el o astfel de femeie pe care sa ii vina sa o manance in orice moment si langa care sa se simta mandru in orice clipa.

Citește și:

Si mai stiu ca oricat m-as chinui sa arat “special” in fiecare zi, nu m-am simtit niciodata asa de sexy cum m-am simtit purtand doar camasa lui…

Am I wrong for being such a woman?

As fi tare curioasa sa aflu care sunt ritualurile tale si ce anume iubesti cel ma mult la faptul ca esti FEMEIE.

O zi plina de culoare iti doresc,
Theona

PS: Daca ti-a placut articolul acesta ma gasesti pe http://femeiadesucces.ro unde vei primi un cadou de bun venit cartea ”Cum sa devii o femeie de succes pe toate planurile” si cartea “100 de pasi pentru o viata fericita”.

PPS: citeste unul dintre cele mai citite articole de pe site si spune-mi parerea ta in legatura cu ce isi doresc femeile in pat: http://femeiadesucces.ro/blog/ce-isi-doresc-femeile-in-pat

sursa foto prima pagina: DepositPhotos.com

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.