Setari Cookie-uri

Limbajul trupului: Minighid de folosire

De cele mai multe ori, limbajul nonverbal este cel care transmite mesaje mai multe si mai puternice. Iata cateva indicii...

Corpul celuilalt, gesturile, mimica, privirile, pozitia mainilor sau anumite flexari iti pot spune mai multe decat ar vrea acea persoana sa comunice. De aceea este foarte important sa il privesti pe cel ce iti vorbeste, acordand mai multa atentie fetei si mainilor.

Ochii

Nu degeaba se spune ca ochii sunt ferestrele sufletului: ei iti vor da foarte multe informatii despre ce crede persoana din fata ta.

Sursa foto: Shutterstock.com

De exemplu, daca pupila este dilatata, interlocutorul este interesat de tine sau de ceea ce spui. Apoi, daca persoana aceea ascunde ceva, in momentul in care vei intreba ce are de ascuns se va uita instinctiv in directia obiectului care ar putea-o da in vileag.

Daca priveste mult in jos, ii este rusine sau este timida. Daca in timp ce iti vorbeste interlocutorul tau priveste mai des in partea stanga, atunci te minte. Daca priveste in dreapta sus, acela este semnalul ca partenerul de conversatie apeleaza la memorie.

Citește și:

Daca acesta te priveste insistent, acela e semnalul ca esti atractiva. Daca interlocutorul tau te priveste fix, fara a-si schimba mimica, inseamna ca nu este de acord cu afirmatiile pe care le faci.

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.