Setari Cookie-uri

Limbajul trupului: Minighid de folosire

De cele mai multe ori, limbajul nonverbal este cel care transmite mesaje mai multe si mai puternice. Iata cateva indicii...

Mainile

Trebuie sa stii, in primul rand, ca atunci cand intinzi mana cuiva sa faceti cunostinta, gestul spune foarte multe despre tine. Strange-i mana destul de tare incat sa ii arati ca esti sigura pe tine, dar destul de fin si de scurt incat sa iti pui in valoare discretia si eleganta.

Sursa foto: Shutterstock.com

Mainile interlocutorului tau iti vor spune cat de deschis este comunicarii si care este scopul acesteia. Cand cel cu care vorbesti tine mainile incrucisate este semnul incontestabil al orientarii spre sine sau al unei atitudini defensive. Daca persoana din fata ta isi tine mainile in buzunar, ascunde ceva. Daca isi tine o mana cu cealalta, acela este semn al intentiei de manipulare, iar daca si le freaca una de cealalta, sugereaza neliniste, emotii, nervozitate.

Daca interlocutorul isi duce mana la gura, inseamna ca tocmai a spus ceva ce nu trebuia sau ca detine o informatie pe care ar vrea sa o impartaseasca, dar stie ca nu trebuie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.