Setari Cookie-uri

Planul de o luna: Cum readuci fericirea in viata ta?

Stiu ca tu vezi articolul acesta astazi, la sfarsit de luna si de toamna oficiala, dar e doar ca sa ai timp sa il printezi sau sa il inveti pe de rost.

16 Decembrie

After-party: Comedii, ceaiuri, floricele de porumb si ai duminica perfecta.

17 Decembrie

Fa un colaj cu cele mai frumoase, mai haioase, mai vesele poze cu tine si cu cei dragi. Lipeste-l pe peretele din fata patului sau foloseste-l ca Wallpaper, important e sa fie undeva de unde sa iti infrumuseteze ziua.

18 Decembrie

Ia-ti un animal de plus! Cat de mare, mic, verde, strivit vrei tu! Sa fie animal, sa fie de plus, sa iti placa si sa fie coltul tau de copilarie, daruit tie de tine! Nimic nu se compara cu premiile sau cadourile pe care ti le acorzi singura!

19 Decembrie

Trimite flori mamei. Se va bucura foarte mult! Nu ai nevoie sa fie 1 martie ca sa ii iei flori... si nici nu trebuie sa ii iei cea mai scumpa orhidee existenta. Daca mama este fericita, atunci vei fi si tu. Macar un pic!

20 Decembrie

Improvizeaza de dimineata o mini rutina de aerobic, si tine-o tot asa toata ziua... printre picaturi. Diseara vei fi obosita, dar va fi o oboseala mult mai placuta decat aceea care urmeaza celor 8 ore de stat pe scaun. Macar e altceva!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.