Setari Cookie-uri

Planul de o luna: Cum readuci fericirea in viata ta?

Stiu ca tu vezi articolul acesta astazi, la sfarsit de luna si de toamna oficiala, dar e doar ca sa ai timp sa il printezi sau sa il inveti pe de rost.

6 Decembrie

Suna-ti mama: ea sigur are mereu cateva cuvinte bune pe care sa ti le spuna. Daca asta nu este posibil, trebuie sa ai o matusa iubitoare sau o ruda foarte sufletista, care sa te poata anima.

7 Decembrie

Ia vezi cate imagini haioase iti poate oferi Google pentru zilele de vineri!

8 Decembrie

„Impacare, impacare,/ Fara nicio suparare./ Daca ne mai suparam/ Luam valiza si plecam.” Sigur ai macar un prieten cu care nu ai mai vorbit de ani verzi... atat de verzi incat nici macar nu stii de ce nu mai vorbiti. Cauta-l pe Facebook, ia telefonul in mana, suna un prieten si lasa-i un mesaj. Simplu, sincer, care sa nu cuprinda nici ironii, nici injurii: un mesaj dragut. Poate nu vei avea reactii perfect pozitive, dar macar stii ca tu ai incercat.

9 Decembrie

In seara asta, te vei rasfata cu o baie in cada, 4 patratele de ciocolata, un pahar cu vin, lumanari, muzica in surdina... deja ma simt mai relaxata doar gandindu-ma la ea!

Citește și:

10 Decembrie

Indeplineste-i orice fantezie iubitului tau. Chiar daca esti obosita sau te doare capul, sexul va ameliora orice situatie stresanta.

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.