Setari Cookie-uri

Planul de o luna: Cum readuci fericirea in viata ta?

Stiu ca tu vezi articolul acesta astazi, la sfarsit de luna si de toamna oficiala, dar e doar ca sa ai timp sa il printezi sau sa il inveti pe de rost.

26 Decembrie

Este Craciun inca! Daca cineva vrea sa te faca sa muncesti si nu esti medic de garda... ia-ti liber si umple-ti burtica cu bunatatile sarbatorilor... ai un an intreg la dispozitie sa slabesti!

27 Decembrie

Dupa-amiaza umple-o cu desenele animate din copilarie. Iar pentru seara ai un alt plan: o iesire cu prietenii: seara de socializare si dezmat. Suna bine, nu?

28 Decembrie

Danseaza de nebuna in oglinda. Cand esti doar tu si oglinda, nu conteaza daca stii sa dansezi sau nu, cu ce esti imbracata, cum iti sta parul sau cum esti machiata. Doar simte-te bine!

29 Decembrie

Cauta citate despre frumusete. Ai sa vezi ca fiecare ti se potriveste intr-o oarecare masura.

30 Decembrie

Fa o lista cu realizarile de anul acesta. Chiar si cele mai mici schimbari sunt importante, iar realizarile de peste an conteaza... daca realizezi ca le-ai realizat. Exprimarea mea redundanta nu trebuie sa iti zgarie creierii, ci sa te faca sa privesti in perspectiva. Stii tu, polisemia...

Citește și:

31 Decembrie

Fa o lista cu 10 lucruri pe care TREBUIE sa le faci in 2013! Imbraca-te frumos si lejer si petrece cum te taie capul! Azi e ziua mea, dar sarbatoreste ca si cum ar fi a ta!

Aminteste-ti in fiecare zi sa te bucuri de nimicurile vietii!

Si... stii? Nu ai niciun motiv sa nu fii fericita si sa nu incerci sa ii faci si pe ceilalti sa fie!

Sursa foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.