Setari Cookie-uri

5 sfaturi in alegerea cadourilor de Mos Nicolae

Esti gata de shopping?

Cumpara-i prichindelului obiecte si articole de calitate si care ii sunt intr-adevar necesare. In acest sens, cele mai bune sunt produsele organice, eco si bio deoarece sunt lipsite de chimicale si pesticide care pot pune in pericol sanatatea copiilor.

3. Vezi ce cumparaturi sunt mai avantajoase- cele online sau cele din magazinele fizice!

Inainte de a merge direct in aglomeratia din centrele comerciale, incepe cu o cautare pe internet dupa site-urile dedicate special copiilor.

Pe site-ul www.napati.ro vei gasi o multime de produse ecologice pentru copilul tau, dar si pentru tine. De la incaltaminte ecologica, hainute organice, jucarii ecologice si pana la dulciuri bio, ai o paleta larga de unde poti alege cadouri sanatoase pentru cei mici. Livrarea se face gratuit pentru comenzi cu o valoare mai mare de 150 RON, in limita de greutate a comenzii de 1 kilogram.

Citește și:

In cazul in care esti adepta cumparaturilor direct din magazin, pe Str. Stefan cel Mare, nr. 15, langa Circ, vei gasi magazinelul Napati, intr-un decor calduros si primitor.

4. Renunta la chinezariile ieftine pentru sanatatea copilului tau !

Chiar daca bugetul alocat nu este foarte mare, nu alege jucariile si hainutele chinezesti. Acestea sunt pline de pesticide, chimicale si coloranti artificiali. In plus, producatorii care promoveaza stilul de viata organic au acum grija sa le dea produselor un design care arata la fel de bine precum cele obisnuite si au preturi acccesibile, in magazinele de specialitate.

5. Alege produsele ecologice!

Odata ce ai ai hotarat daca vei fi un Mos Nicolae preocupat de sanatatea copiilor, poti porni in cautarea cadourilor perfecte. Tine cont ca produsele ecologice, spre deosebire de produsele obisnuite de pe piata, nu contin substante daunatoare care sa le poata afecta sistemul nervoz, sa le creeze alergii, astm, dermatite si alte probleme de sanatate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.