Setari Cookie-uri

Frizura sub centura

5 + 1 sugestii de infrumusetare a zonei intime

3. Brazilian

Acest trend presupune eliminarea totala a parului din zona pubiana si anala. Stilul a fost popularizat incepand cu anii ’80, cand 7 surori din Brazilia si-au deschis un salon de infrumusetare in New York si ofereau astfel de servicii.

Curentul a prins atat de bine incat a devenit aproape o norma.

Avantaje

Poti purta orice fel de lenjerie intima sau costum de baie fara sa teama de “accidente” inesetice ivite de sub chilot.

Riscul de infectii si miros neplacut scade simtitor.

Pielea devine mai sensibila, prin urmare senzatiile sexuale sunt intensificate.

Cei mai multi barbati considera ca o femeie epilata e mai sexy si nu au retineri cand vine vorba de sex oral.

Dezavantaje:

Necesita timp si bani.

Daca te razi, poti sa te tai si apare riscul de infectii. De asemenea, te poti irita iar firele de par vor creste mai groase. Uneori raman blocate sub piele si se vor inflama, dand un aspect inestetic.

Citește și:

O epilare cu ceara la salon poate fi destul de costisitoate si implica un grad de durere. Sigur, acesta este diferit de la o femeie la alta dar categoric exista durere!

Nu toata lumea se da in vand dupa o imagine curata ca-n palma. Uneori, un sex complet epilat este asociat cu copilaria si ii poate face pe unii barbati sa dea inapoi.

4. Pista de aterizare

Este o “frizura” foarte asemanatoare cu un epilat brazilian, cu exceptia unei dungi de par lata de aproximativ 1 cm si prezinta aceleasi avantaje.

Dezavantaje:

Consuma mult timp si poate fi dureroasa obtinerea ei atunci cand te epilezi cu ceara.

Linia dreapta e dificil de tras pe hartie cu mana libera. Inchpuie-ti cat de dificil va fi sa-ti impodobesti zona intima cu o linie plasata chiar pe mijloc, egala de sus pana jos.

5. Charile Chaplin

Stilul Chaplin este de fapt pista de aterizare plasata pe orizontal. Numele vine de la mustata faimosului actor, cu care prezinta o asemanare.

Citește și:

Pista de aterizare iti poate produce surprize neplacute atunci cand porti blugi cu talie foarte joasa dar daca alegi metoda Chaplin, acest lucru nu se va intampla.

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.