Setari Cookie-uri

Frizura sub centura

5 + 1 sugestii de infrumusetare a zonei intime

6. Din toata inima!

Ultima dar nu cea din urma este “frizura” in forma de inima. Desi este cu mult mai complicata decat toate celelalte, poate fi un cadou inedit de Ziua Indragostilor. Iata cum o poti obtine o astfel de forma pentru parul din zona pubiana.

Tunde.

Scurteaza-ti parul folosind forfecuta. Va fi mai usor de inlaturat iar tu vei putea vedea mult mai bine conturul pe care vrei sa-l urmezi.

Foloseste un sablon.

Poti sa ti-l faci chiar tu sa sa-ti achizitionezi o trusa speciala care va contine si alte forma, pentru un plus de varietate.
Aplica o lotiune mai densa, de preferat neparfumata, pe parte din spate a sablonului apoi aplica-l in locul dorit.

Tunde iar!

Tine sablonul ferm cu o mana iar cu cealalta scurteaza parul din jurul sau cat de mult poti. Indeparteaza apoi forma si relaxeaza-te in apa calda timp de cel putin 15 min. Apa va inmuia firele de par.

Citește și:

Aplica din nou sablonul si rade-te cu grija, urmarind conturul acestuia. Dupa ce ai evidentiat forma, renunta la sablon si continua sa razi cu mana libera.

La final, aplica o lotiune hidratanta. Daca vrei un efect special, specialistii recomanda aplicarea unui strat fin de sclipici sau chiar a unor bijuterii care se lipesc.

Indiferent de metoda aleasa de tine pentru frumusetea zonei intime, asigura-te intai ca respecti normele de igiena si nu te expui riscurilor de infectii si inflamatii.

sursa foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.