Setari Cookie-uri

Calatoria de la prapastie la fericire

Povestea mea de viata

In aceasta carte sunt povestile si experientele unei femei, ca si tine, care s-a lovit de toate problemele si situatiile prin care poate trece o femeie.

Aceasta carte iti va fi de foarte mare folos daca esti o adolescenta la inceput de drum in cautarea unui sens in viata.

Daca esti o tanara in cautarea lui Fat-Frumos care isi planuieste nunta si se pregateste pentru casatorie, si daca ai trecut prin experientele unui divort iar acum duci singura greutatile vietii cu un copil sau poate mai multi.

Ai trecut printr-o despartire? Vei gasi aici toate instrumentele necesare pentru a-ti recapata energia...pentru a te simti din nou sanatoasa, in centrul atentiei si chiar optimista.

Pe parcursul divortului si dupa divort, mi-am pus intrebarile pe care ti le-ai pus si tu.

 Cum sa cresc un copil sanatos, fericit si bine integrat in societate?

Citește și:


 Cum pot avea mai mult echilibru si timp pentru femeia din mine?


 Cum sa fiu propriul meu sef, sa elimin stresul financiar si sa simt ca imi descopar vocatia si cum sa imi implinesc misiunea cu care am venit pe acest pamant?


 Cum sa ma vindec si sa ma deschid pentru o noua dragoste?


 Cum sa devin suficient de increzatoare pentru a-mi realiza visurile?

Poate ca si tu te-ai luptat cu aceste provocari pe care le are de infruntat fiecare femeie, fiecare mama, fiecare sotie. Poate ca te-ai simtit sau te simti chiar acum neajutorata, coplesita sau chiar deprimata, fara ajutor, sa te ocupi de toate, sa platesti facturile si sa apuci sa dormi, sa echilibrezi viata personala cu cea privata.

Eu am trecut prin toate aceste experiente si am invatat niste lectii valoroase din ele.

Scriu aceasta carte pentru ca vreau sa te ajut sa traiesti viata pe care o meriti si pentru ca nu vreau ca sa treci prin toate experientele dureroase prin care am trecut eu pentru a ajunge sa traiesti viata pe care ti-o doresti. Vreau ca tu sa inveti din povestea mea, tu si cat mai multe femei.

Citește și:

Impreuna pentru o lume a femeii mai buna!

Acum esti aproape de momentul magic, momentul in care vei dobandi succesul personal, profesional si fericirea la care ai visat!

Hai sa zburam impreuna pe cele mai inalte culmi ale succesului!

Daca ti-am trezit interesul si crezi ca ai nevoie de aceasta carte poti afla mai multe informatii despre ea aici si te astept in comunitatea femeiadesucces.ro alaturi de peste alte 8000 de femei.

Theona

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
4 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.