Setari Cookie-uri

Ce ne invata povestile despre barbati?

Cateva cuvinte despre omul ros', zmeu si printi.

Si, cand cazi, cine te prinde?

Vei fi la un moment dat in impas, iar EL va fi acolo. Va fi omul potrivit, la timpul potrivit. Va fi cel care te saruta pe furis in timp ce dormi, va fi cel care ar fi in stare sa spintece 100 de lupi, oricat de mari, de rai si de colturosi pentru tine, se va lupta cu orice barbat, oricat de masiv ar fi el.

Nu va avea avion personal, dar va gasi un prieten cu masina pe care il va plati el mai tarziu (un fel de dragon pe care il va hrani constant pana la destinatie) ca sa vina sa te salveze de seful tau isteric (zmeul cel mare si rau).

Aminteste-ti ca el este acolo pentru tine, indiferent ca este print sau vanator si ca fericirea nu sta in felul de mancare principal: daca el este, cu adevarat, alesul, nu va mai conta ca serviti mure la picnic sau fazani umpluti cu legume pe talgere aurite.

Nu va sti ce marima porti la pantofi, dar va nimeri perechea potrivita si marimea potrivita a inelului, atunci cand va fi timpul. Nu trebuie decat sa ai putina incredere in Fat-Frumosul tau, indiferent ca e Praslea, ca e Vanatorul sau ca este un print oarecare, fiu al nu-stiu-carui imparat cu barba neagra.

Citește și:

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.