Setari Cookie-uri

Mic dictionar de vise: Cele mai intalnite simboluri

Decodarea imaginilor din vis

8. Maini

Acestea nu apar intotdeauna ca atare in vis, ci le poti simti uneori legate ceea ce se traduce printr-un acut sentiment de neputina. Daca te visezi spalandu-te pe maini, e modalitatea subconstientului tau de a-ti transmite ca te simti vinovata de ceva dar nu esti inca pregatita sa recunosti.

9. Crima

Este un simbol destul de evident. Daca te visezi omorand pe cineva, in tine exista o dorinta ascunsa de a face rau cuiva sau de a pune capat unei legaturi care iti provoaca necazuri si neplaceri.

10. Bani

In interpretarea traditionala romaneasca, daca te vezi in vis atingand bani, ti se intinde o capcana sau te paste o mare primejdie. Pe de cealalta parte, ei pot fi simbolul stimei de sine.

11. Munti sau dealuri

Aceste formatiuni geografice reprezinta obstacole in viata. Depinde foarte tare si cum este vremea in visul respectiv sau cum arata muntele in sine. Daca afara este senin iar muntele este acoperit de iarba si flori, vei trece usor peste un necaz. In caz contrar, vei duce o lupta grea in viitor sau esti prinsa intr-o situatie dificila.

Citește și:

12. Goliciune

Cand te visezi dezbracata inseamna ca traversezi o perioada in viata in care te simti extrem de vulnerabila si de expusa. Daca in vis discuti cu cineva dezbracata, poate fi si nevoia de a te deschide mai mult in fata persoanei respective sau a-i dezvalui un secret de-ale tale despre care iti e greu sa vorbesti.

13. Sex

Prima interpretare a acestui vis este pur si simplu nevoia de sex. Dar exista in fapt implicatii mult mai profunde. Persoana care se viseaza facand sex poate simti o acuta nevoie de afectiune si de apropiere.

Uneori, in aceste vise pot fi implicate si persoane din familie sau de acelasi sex. Nu este nimic anormal si nici nu inseamna ca cine viseaza incest, simte vreun fel de atractie sexuala fata de ruda sa. Este vorba mai degraba de sentimente de incredere si dorinta de apropiere emotionala.

14. Apa

Visul se poate talmaci in functie de starea in care este apa. Daca aceasta este murdara, intunecata sau agitata, treci printr-o perioada dificila si nu vezi inca nicio iesire. Daca, din contra, apa este limpede si linistita, ai o stare de spirit buna si incredere in fortele proprii.

Citește și:

15. Vehicule

Mijloacele de transport simbolizeaza gradul de control pe care il ai asupra vietii tale. Daca tu esti la volan, fraiele sunt in mainile tale dar daca soferul este altcineva, poate insemna ca viata ta este acaparata de altcineva.

sursa foto prima pagina: DepositPhotos

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.