Setari Cookie-uri

Jojo: Moda e seducatoare

Indraznim sa fim diferite.

4. Care este tinuta preferata Zega daca e sa ne limitam doar la cele 4 panouri publicitare pe care le tot vedem prin Bucuresti cu tine?

Fiecare in parte reprezinta o zona de fashion care imi place. Cu toate acestea, Alina Dascalescu, stilistul meu, a creat o imagine unitara chiar daca vorbim despre tinute diferite. Ma reprezinta toate ipostazele in care a reusit sa ma surprinda fashionably - zega, artistul fotograf Marius Baragan.

Fiecare transmite o alta energie, o alta stare, si e exact ce mi-am dorit mai ales ca spuneam mai devreme despre creativitate. Eu cred ca in fiecare dintre noi sunt mai multe avataruri fashion, chiar daca mergem in principiu pe un anume stil care ne e mai aproape de suflet.

5. Creator / designer preferat, de ce?

Imi plac tare mult designerii romani pentru ca mi se par deosebiti in peisajul de fashion mondial. Au ceva anume, care in anumite cazuri a reusit sa atraga privirile si interesul celor pasionati de moda din zone foarte stralucitoare internationale.

Citește și:

Am un respect deosebit pentru imaginatia incredibila a unora dintre cei mai mari creatori de frumos si spectaculos: Karl Lagerfeld, Alexander McQueen si Alber Elbaz.

Sunt multi creatori originali si cu mesaj puternic. Ma bucur tare mult ca e asa.

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.