Setari Cookie-uri

Jojo: Moda e seducatoare

Indraznim sa fim diferite.

10. Moda adaptata temperamentului sau temperament adaptat modei?

Si, si. Trebuie sa vina mereu una in intampinarea celeilalte. Dupa ani de zile, moda va veni in mod natural catre caracteristicile si temperamentul fiecaruia. Acest lucru se defineste simplu ca... stil. Vestimentar, evident.

11. Care sunt calitatile de care are nevoie o femeie pentru a putea inspira eleganta, in afara de piesele vestimentare exceptionale.

Feminitatea e eleganta. Gingasia. Eleganta este de fapt o extensie naturala a inteligentei emotionale feminine. Si a tuturor celorlate chestiuni care alcatuiesc o femeie. Siguranta de sine... Atitudinea.

12. Cum iti alegi tinutele cand mergi la evenimente importante?

Am o prietena creativa si curajoasa, stilist, Alina Dascalescu , cu care ma sfatuiesc inainte de orice aparitie publica si nu numai. Ea este pentru mine un fashion icon. Si un om deosebit de talentat in care am cea mai mare incredere.

Citește și:

Are un instinct fantastic cand vine vorba despre haine. Simte tot ceea ce face si pune mult suflet in asta. De aceea o respect enorm si ii urmez mereu sfaturile.

13. Cum esti vazuta de politia modei, ce mesaj le-ai transmite?

The beauty is in the eye of the beholder. E un punct de vedere important pentru mine. Consider ca politia modei e constructiva, pentru noi toti. E un sfat pe care ar trebui sa il primim cu sufletele deschise si care sa ne ajute sa indraznim mereu mai mult.

14. Se simt femeile puternice atunci cand poarta tocuri?

Nu pot vorbi in numele tuturor femeilor. Cred insa, ca femeile puternice se simt puternice cu tocuri sau fara.

15. Cum se intersecteaza seductia cu fashionul?

Moda e seducatoare. Arta e seductie pura..."Care captiveaza prin aspect, atragatoare, fermecatoare, incantatoare..."(dex). Important este ce facem noi cu ea. Cel mai important lucru pe care trebuie sa il purtam e un zambet. Restul e imaginatie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.