Setari Cookie-uri

Interviu Adina Buzatu: Dezastrele vestimentare vin din necunoasterea propriului corp

Un interviu in care veti afla multe despre fashion.

In primul rand e important sa poti sa adaptezi orice trend persoanei din fata ta. In al doilea rand trebuie sa citesti o persoana foarte bine: te uiti la el si trebuie sa stii ce isi doreste, cine este, ce gusturi are. Clientii nu vin si iti descriu exact tot ce au purtat vreodata sau sa le spuna ca le place anumite lucruri. Totul se bazeaza pe intuitie si pe bun gust.

Da, este dificil pentru ca de fiecare data trebuie sa te concentrezi si sa intelegi de ce are nevoie persoana din fata ta. In plus de asta, trebuie sa stii sa il convingi. In momentul in care un barbat realizeaza ca stii despre ce vorbesti si ca esti profi, in momentul in care vede prima tinuta si ii explici de ce ii sta bine, atunci sunt clientii tai pentru totdeauna. Am clienti care cumpara de la noi de 7 ani. Nu mai cumpara haotic si prost, cumpara bun si putin.

7. Cum reusesti sa iti convingi clientii sa poarte anumite piese vestimentare? Cu totii stim ca barbatii sunt mai reticenti cand vine vorba despre accesorii sau culori puternice.

Citește și:


Sunt foarte multi clienti pretentiosi. Trebuie sa le demonstrezi ca le sta bine. In momentul in care le demonstrezi, incep sa prinda curaj. Lor le este foarte teama de ridicol si atunci spun ca “Decat sa fiu eu ridicol, mai bine sa fiu invizibil.”

Stim cu totii ca daca nu esti sigur pe tine – cu siguranta vei starni rasul. In momentul in care porti ceva original, extrem, diferit de ceilalti, lumea se uita la tine. Dar, daca ai atitudine si esti sigur pe tine transmiti acelasi lucru celor din jur. Daca iti e teama, teama ta o vor percepe si ceilalti si atunci se vor amuza.

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2013
Echipa Kudika