Setari Cookie-uri

Retail.ro, primul agregator de cataloage din Romania

InternetCorp propune o alternativa pentru brosurile din cutiile de scrisori: Retail.ro, primul agregator de cataloage din Romania

Un alt instrument important este targetarea geografica. Astfel utilizatorul are posibilitatea de a vedea cu precadere ofertele din orasul sau zona in care locuiesc.

"Retail.ro aduce atat beneficii practice imediate consumatorilor -- prin serviciile de informare si cautare bazate pe localizare geografica, prin prezentarea rapida si comoda a celor mai bune si convenabile preturi pentru oferte si promotii din vecinatatea zonei de interes, cat si retailerilor -- ca raspuns la nevoia clientilor de „informare online, cumparare offline”. Vizitatorii si abonatii Retail.ro pot rasfoi online cataloage, pliante si brosuri si pot descoperi promotii in functie de regiunea geografica de interes avand acces la cele mai bune oferte in apropiere domiciliului atat pentru cumparaturile zilnice sau lunare, cat si pentru cele sezoniere." spune Dragos Ganaite, Project Manager Retail.ro.

Citește și:

Pe Retail.ro sunt deja diponibile cataloagele unor retaileri mari din mai multe segmente de piata: de la supermarket-uri si hypermarket-uri (Mega Image, Carrefour, Selgros, Lidl sau Billa), la mari retele de bricolaj (OBI, Praktiker si Baumax), electroIT (Altex), mobila (Elvila), sport (Decathlon, Intersport), dar si alte domenii.

Retail.ro apare intr-un moment in care majoritatea marilor jucatori si-au extins substantial in ultimii ani retelele de magazine si din ce in ce mai multe zone noi au fost acoperite de brandurile importante. Politica de extindere a retailerilor determina si o nevoie de noi instrumente de promovare si distributie a cataloagelor, care trebuie sa devina accesibile unui public din ce in ce mai larg si mai informat, raspandit in din ce in ce mai multe zone sau orase.

Retail.ro este un proiect dezvoltat de catre InternetCorp, unul dintre cei mai mari publisheri online din Romania, din portofoliul sau facand parte proiecte ca Wall-Street.ro, 9AM.ro, Kuponiada.ro, Kudika.ro.

Citește și:

foto prima pagina picioare de femei sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.