10 cele mai frumoase carti de dragoste din toate timpurile

10 cele mai frumoase carti de dragoste din toate timpurile
Kudika
4 Iulie 2013

Titluri celebre care nu trebuie sa iti lipseasca din biblioteca

2. Mandrie si prejudecata

Autor: Jane Austen

De doua secole, aceasta poveste despre dragoste si familie, despre credinciosie si integritate morala, scrisa cu un incomparabil umor, a incantat generatii la rand.

Presarata cu note marginale oferind diverse informatii suplimentare, fapte istorice, anecdote si indemnuri culese din scrierile lui Jane Austen despre credinta, aceasta noua editie in limba romana va va oferi o lectura mai bogata decat pana acum.

Romanul Mandrie si prejudecata, publicat pentru prima data in anul 1823, introduce cititorii in atmosfera epocii de la cumpana dintre secolele XVIII si XIX.

Domnul Darcy e la fel de chipes si de nobil ca in urma cu doua veacuri, iar domnisoara Elizabeth nu si-a pierdut nimic din istetimea si din farmecul de altadata, atat de maiestru zugravite de catre indragita scriitoare.

Asadar, indiferent a cata oara cititi Mandrie si prejudecata, un lucru e cert: aceasta incursiune in imaginar va va determina, fie si pret de cateva clipe, sa priviti cu alti ochi viata cotidiana in oglinda evanescenta, dar nu mai putin autentica, a fictiunii.

Carte disponibila pe Elefant.ro

Pret: 30, 45 lei

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri