Setari Cookie-uri

Cum depistezi intoleranta alimentara?

Ca sa fim sanatosi, cea dintai conditie este sa dorim sa fim sanatosi

comunicat de presa

Pinner Test este un test de ultima ora de depistare a intolerantei alimentare, cu o metodologie medicala avansata, denumita Microarray Plus. Prin colaborarea cu laboratoarele Microtrace din Italia se pot determina acum care sunt cele mai uzuale 200 de alimente care nu sunt tolerate de organism si astfel se poate dezvolta un plan nutritional personalizat.

Atunci cand consumam un aliment la care avem intoleranta alimentara, organismul are o reactie de respingere la proteinele continute de respectivul aliment si nu il digera corespunzator.

Simptomele intolerantei alimentare, precum imposibilitatea de a slabi sau de a ne ingrasa, constipatia, oboseala, apatia, balonarea, durerile de cap, boli reumatice, oboseala cronica sunt rezultatul luptei pe care organismul o duce cu alimentele care ii fac rau.

Citește și:

sursa foto: shutterstock

Acest efect negativ al alimentelor asupra organismului ne impiedica sa ne simtim in forma zi de zi.

Pinner Testul este un instrument de medicina preventiva pe care il poate folosi orice persoana incepind cu varsta de 2 ani. Are la baza o procedura simpla si minimum invaziva, analizandu-se o singura picatura de sange.

Kit-ul este disponibil si in sistem do-it-yourself, pentru persoanele care doresc sa isi recolteze acasa proba de sange.

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.