Setari Cookie-uri

Cum depistezi intoleranta alimentara?

Ca sa fim sanatosi, cea dintai conditie este sa dorim sa fim sanatosi

“Dupa doi ani de colaborare cu institutul de cercetare York Test, am decis sa continui activitatea tot in domeniul medicinei preventive. Daca York Test Romania identifica intoleranta la peste 100 de alimente, Pinner Test testeaza 200 de alimente, fiind un test de depistare a intolerantei alimentare de ultima ora.” a declarat Amira Syoufi, Country Manager Pinner Test Romania.

Pentru Bucuresti exista serviciul VIP de recoltare la domiciliu, iar pentru orasele din tara, kit-ul Pinner Test poate fi trimis prin curier si preluat prin curier in ziua in care s-a efectuat recoltarea, toate costurile de logistica fiind suportate de catre compania Pinner Test Romania.

Proba recoltata este transmisa apoi in cele mai bune conditii la laboratoarele Microtrace din Italia, in 15 zile lucratoare din ziua recoltarii, clientul primeste rezultatul pe e-mail si beneficiaza de consiliere din partea unui medic nutritionist din cadrul echipei Pinner Test.

Citește și:

In cadrul consilierii are loc interpretarea rezultatului, recomandarea unei diete de excludere a alimentelor nebenefice si recomandarea unor obiceiuri alimentare personalizate.

Ca sa fim sanatosi, cea dintai conditie este sa dorim sa fim sanatosi. Ritmul contemporan al vietii, viteza, presiunea care ne apasa permanent, nervozitatea, toate acestea sunt lucruri la ordinea zilei pentru noi.

Ce avem de facut pentru a fi sanatosi? Sa avem grija ca stilul nostru de viata sa fie in beneficiul organismului nostru, nu impotriva lui.

Intotdeauna e mult mai usor sa prevenim decit sa suportam mai tirziu consecintele. Intoleranta alimentara netratata in timp poate cauza boli cornice. De aceea Pinner Test este primul pas pentru a adopta o dieta sanatoasa si benefica pentru organism. ” a mentionat Amira Syoufi.

sursa foto prima pagina: shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.