Setari Cookie-uri

Intinerirea testiculelor

Un nou trend in materie de chirurgie plastica.

Operatiile estetice au incetat de mult a fi un trend la care doar vedetele au acces. Acum cele mai multe dintre noi aspira la achizitionarea unor perechi noi de sani, la marirea buzelor sau modificarea nasului. Sa nu mai spun de ridurile de expresie care se rezolva cu o simpla injectie.

Dar aici nu este vorba despre noi. Este vorba despre partenerii nostri care se pare ca apeleaza si ei din cand in cand la chirurgia plastica, chiar daca mai putin decat o fac femeile.
Una dintre cele mai noi proceduri in materie de chirurgie estetica in ceea ce ii priveste pe reprezentantii sexului tare este "intinerirea testiculelor" sau "tighten and tackle".

Aceasta inventie are foarte mare succes printre vedetele de la Hollywood, insa numele celor care au apelat la ea nu sunt facut publice, asa ca nu ne ramane dact sa banuim cine si-ar fi putut face o asemenea interventie.

Citește și:

Este o procedura ce foloseste laserul. Rezultatele au efect atat asupra ridurilor bijuteriilor barbatesti (adica le indeparteaza) precum si asupra pigmentului pielii. Procedura indeparteaza firele de par din zona scrotului, uniformizeaza culoarea pielii si indeparteaza ridurile pielii de pe testicule oferind astfel un efect uimitor.

foto barbat dezbracat sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.