Setari Cookie-uri

Intinerirea testiculelor

Un nou trend in materie de chirurgie plastica.

Interventia este una complexa, astfel ca pentru indeplinirea scopului este nevoie de mai multe sedinte. Este nevoie de 45 de minute pentru indepartarea parului si de alte 25 pentru uniformizarea culorii, reducerea ridurilor si stramtarea "pungutei cu doi bani". O astfel de intervetie este valabila o luna de zile, fiind necesare 6 sedinte pentru un efect total.

Procedura "tighten and tackle" sau "intinerirea testiculelor" a fost introdusa de o asistenta pe nume Jamie, la un salon de lux din Santa Monica.
Fie ca va vine sa credeti sau nu, barbatii se simt complexati de faptul ca bijuteriile lor atarna prea mult si astfel isi pierd increderea in sine. Apeland la o astfel de interventie, lucrurile revin la normal si ei se simt bine in trupul lor.

Pentru o asemenea operatie se utilizeaza anestezia locala si nu este nevoie de spitalizare. Unul dintre beneficiile acesteia este evitarea senzatiei de disconfort si a iritatiilor in zona genitala a barbatului.
Fiecare interventie chirurgicala are riscurile ei inevitabile in cele mai multe cazuri.

Citește și:

Cei care aleg sa isi intinereasca bijuteriile trebuie sa aiba in vedere ca se poate modifica nivelul de calitate a spermei si sa devina sterili, de aceea operatia nu este recomandata tinerilor care inca nu au copii. Dar se pare ca acest lucru se intampla foarte rar, iar medicii incearca sa ii linisteasca pe doritori.

Timpul de vindecare este de maxim o saptamana, datorita tehnologiei avansate folosita pentru interventie. Barbatii care aleg sa isi faca aceasta operatie vor fi nevoiti sa poarte un fel de absorbant timp de o saptamana si sa evite efortul fizic.

Si ca sa facem un pic de haz de necaz, este destul de distractiv sa vada si barbatii cum ne simtim noi in "perioada delicata" a lunii.
Ce spuneti doamnelor? Ati fi de acord ca partenerul vostru sa apeleze la o interventie chirurgicala de acest tip?

foto prima pagina barbat sexy in lenjerie intima sursa shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.