Setari Cookie-uri

Bacalaureat 2013: Cele mai tari perle

Credeai ca le-ai auzit pe toate anul trecut? Ei bine, elevii ne surprind din nou!

Ne-am obisnuit deja ca in ultimii ani, elevi care sustin bacalaureatul sa ne surprinda cu perle din ce in ce mai ciudate, mai neobisnuite si mai frapante

Stam si ne gandim unde vom ajunge daca se va continua in acest stil? Si ajungem la o vorba din batrani care spune cam asa :"pai maica, pe vremea mea, lucrurile erau altfel".

Nu am eu varsta unei bunicute, nici pe departe, dar lucrurile se agraveaza din ce in ce mai mult, superficialitatea pare sa domine toate domeniile de activitate, si chiar societatea ca intreg tinde sa devina din ce in ce mai superficiala.

Dar cam atat cu filisofia mea despre lucruri marete si probleme sociale. Va las acum sa va distrati cu cele mai ciudate perle ale bancului din acest an.

foto elev in sala de examen sursa shutterstock

1. "Modelul meu in viata este Gigi Becali, in afara de faza cu puscaria".(sursa Click.ro)

Citește și:

2. "Botezatu este un model in viata pentru orice fiinta pentru ca el ia fete din viata reala si le duce si le imbraca la Bucuresti si pe unele chiar mai adanc in Europa".(sursa Ziare.com)

3. "Ann avea niste trasaturi de gen epic. Era epica. Sebastian era mai putin epic desi avea potential intrucat ii placeau pozele, dar e mai mult curentul liric". sursa HotNews.ro)

4. "Cu trup si suflet inseamna a avea incredere intr-o persoana care te-a patruns". (sursa Evz.ro)

5. "Poetul avea o fixtia pe poza lui Ann pentru ca atuncea, in vechime nu era Facebook ca sa vada toate panaramele dezbracate pe toti pereti. Si ea perversa o lasat poza ei in vitrina la foto pe unde stia ca trece poetul". (sursa ZiarulDeIasi.ro)

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.