Setari Cookie-uri

Bacalaureat 2013: Cele mai tari perle

Credeai ca le-ai auzit pe toate anul trecut? Ei bine, elevii ne surprind din nou!

6. "O duci bine in viata daca esti smecher, cu masina tunata, gagica cool, ti se apleaca lumea la picioare. Sau poti fi afacerist ca Gigi Becali, sa fi toata ziua pe la televizor, sa arunci cu bani la saraci. Asta vad eu model, ca baiat de baiat ce sunt. Nu mi-am schimbat parerea nici dupa ce l-au arestat pe Becali, dupa trei ani scapa. Ramane in istorie" (sursa Adevarul.ro)

7. "Eu din ce a zis Lucian Blaga n-am inteles nimic. O sa mai scriu o bucata de comentariu din Morometii in loc".(sursa Gandul.info)

8. "Rolul ghilimelelor e sa stii tu, ca esti cititor, ca n-a zis asta autorul, ci ca a auzit pe undeva si si-a scris repede in carnetel". (sursa Jurnalul.ro)

9. "Eminescu mintea in poezi cu viziunea lui despre lume cu iubire, cu sentiment, cu pus de suflet in relatie ce nu era el, nu era adevarat ca am vazut si la televizor ca mergea si prin locuri necurate si ca a murit de sifilis".(sursa Click.ro)

Citește și:

10. "Nam nici o ideie cum trebuiam sa mai dezvolt ideia aceasta, ca poiezia este compusa asa ca nam nici o emotie pozitiva asupra ei".(sursa ZiarulDeIasi.ro)

11. "Multa lume a critica pe Zavoranca, Daniela Crudu, dar ele sunt cap de afis in show biz, prin toate revistele, le urmaresc fotografii in cluburi, pe strada, apar seara la elevizor. Pentru mine ele au reusit în viata. Numele lor apare pe internet de mii de ori. Altfel, nu te stie nimeni, in afara de cartierul tau. E bine sa ai un model de urmat, te inspira in ce faci". (sursa Adevarul.ro)

12. "Mircea cel Mare, care prima data a fost batran, sta la un discurs cu Baiazid. Acesta il primeste politicos, dar cu obraznicie, si-l face in tot felul, ca pe o albie de porci". (sursa Gandul.info)

13. "Pronumele le arata o directie, aici poetul demonstreaza ca adoarme…" (sursa Jurnalul.ro)

Citește și:

14. "Se uita cu jena la poza capului iubitei lui din vitrina la fotograf ca faceau misto baietii de la terasa de iel. Fotografia avea buzele surazatoare. Ia lasat-o iubita lui ca atunci cand este plecat cu treaba, el sa nu uite de fata ei".(sursa HotNews.ro)

15. "Petrisor a murit pentru ca Ana a baut si a fumat cand era insarcinata" (sursa Evz.ro)

foto prima pagina calcul matematic sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.