Setari Cookie-uri

Criolipoliza: metoda revolutionara de slabit

Scapa de celulita in doi timpi si trei miscari!

foto tratament anticelulitic sursa shutterstock

Ce este criolipoliza?

Criolipoliza este cea mai noua metoda de slabit, este o metoda revolutionara cu ajutorul careia putem spune adio tesutului adipos nedorit.

Tratamentul presupune inghetarea celulelor grase si spargerea acestora, impiedicandu-le sa mai reapara.

Aceasta noua metoda poate fi folosita atat de femei cat si de barbati.


Cum functioneaza aceasta metoda?

Aparatul folosit pentru efectuarea tratamentului se numeste Cryogen. Acesta practic aspira pielea de sub el asa cum o face un vacuum. In tot acest timp, celulele adipoase sunt inghetate pentru ca pe o perioada de 3 saptamani ele sa se sparga si sa dispara aspectul de coaja de potrocala atat de inestetic.

O sedinta cu Cryogen se poate efectua o data la 45 de zile, nu mai devreme, pentru ca in tot acest timp celulele din zona tratata continua sa se sparga astfel incat stratul de grasime sa dispara complet.
Se poate utiliza pe orice zona a corpului, un singur aparat sau doua in acelasi timp. Dupa ce aparatul este indepartat, pielea este un pic vanata din cauza inghetarii celulelor, dar acest lucru dispare in doar cateva minute.

Citește și:

Unul dintre cele mai mari avantaje al acestei noi metode este aspectul sanatos si frumos pe care il lasa pielii. Nu raman semne si nici vanatai.

Poate va intrebati cum si unde dispar aceste celule inghetate. Pe intreaga perioada a procesului de slabire, acestea sunt eliminate in mod natural prin procese metabolice.
Procedura nu este deloc dureroasa. Singura senzatie pe care o veti simti este cea de raceala in zona tratata.

Timpul necesar pentru a obtine rezultatele dorite

Perioada de timp variaza de la o zona la alta. De exemplu, daca vrem sa scapam de grasimea de pe abdomen, sunt necesare doua aplicari (doua aparate) timp de 30 de minute.

Daca zona afectata este cea a coapselor, tratamentul poate dura intre 30 si 90 de minute pentru a obtine rezultate vizibile.

Partea cea mai buna este ca timp de 45 de zile nu se mai poate repeta tratamentul pe aceeasi zona, pentru ca acesta este timpul maxim de actionare, timp in care rezultatele se vor vedea in fiecare zi.

Citește și:

Ce costuri presupune acest tratament?

Preturile variaza intre 150 si 250 de euro pentru o sedinta in functie de zona dorita si, bineinteles, de salonul in care se efectueaza procedura.

Chiar daca nu toata lumea isi permite acest tip de tratament, din ce in ce mai multe doamne si domnisoare apeleaza la noua tehnologie. Beneficiul este acela ca rezultatele se mentin in timp, nefiind nevoie de o noua investitie in acest scop. Procedura se poate repeta da maxim 2-3 ori intr-un an pe aceeasi zona.

foto prima pagina atractiv sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.