Setari Cookie-uri

10 carti motivationale care iti vor face viata mai buna

Ai nevoie de o schimbare? Simti ca viata ta merge in directia gresita? Iata care sunt cartile motivationale care te pot ajuta.

7. Puterea de convingere

Autor: Napoleon Hill

Pret: 19, 2 lei

Puterea de convingere este una dintre cele mai vandute carti din secolul XX. Metodele fascinante ale lui Napoleon Hill au ajutat nenumarati oameni sa-si recapete increderea in sine, sa-si descopere si sa-si stapaneasca puterile mentale, sa-si cultive dorinta de a reusi in viata, si totul numai folosind arta convingerii.

Fiecare om are ceva de vandut. Unii ofera bunuri si servicii, altii o idee sau un vis. Unii isi scot la vanzare intreaga personalitate, iar altii un simplu punct de vedere care sa fie inteles de ceilalti. Reusita fiecaruia depinde de cat de convingator este.

Puterea de convingere arata, in termeni foarte limpezi, ca principiile succesului, asa cum au fost ele postulate de Hill, pot avea o influenta directa asupra capacitatii noastre de a fi convingatori si de a vinde.

Citește și:

Bazata pe multe dintre materialele autorului, publicate sau nu anterior, aceasta carte prezinta punctual conceptele pe care Hill le va relua intr-o buna parte din bestsellerurile sale.

In introducerea cartii de fata, W. Clement Stone, unul dintre cei mai renumiti experti in arta vanzarii, face o prezentare a conceptelor pe care se intemeiaza cele 17 principii ale succesului descrise de Napoleon Hill, toate avand o legatura stransa cu capacitatea noastra de convingere si cu domeniul vanzarilor.

La inceput, autorul se concentreaza atat asupra metodelor prin care sa preluam controlul asupra mintii noastre, cat si asupra modalitatilor prin care sa ne mentinem entuziasti, sa ne cultivam abilitatile de negociere si sa ne sporim capacitatea de a face prezentari convingatoare.

In urmatoarea sectiune aflam povestea lui Del Smith, un om pe care Fundatia „Napoleon Hill“ il da drept exemplu cititorilor, intrucat a dobandit un statut extraordinar prin folosirea cu succes a principiilor lui Hill, ajungand bogat si avand o viata implinita.

Citește și:

In final, cartea prezinta o colectie de afirmatii si pilde despre succes, scrise sau culese de Napoleon Hill.

Cititi-le si valorificati-le! Va vor ajuta sa va transformati intr-un om entuziast si va vor face sa simtiti gustul succesului!

Produs disponibil pe Elefant.ro


Kudika
2 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.