Setari Cookie-uri

Dictionar de simboluri: Culoarea personalitatii tale

Mesajele secrete transmise de culori

Verde

Simbol al echilibrului si al armoniei, verdele conecteaza partea rationala a oamenilor cu sentimentele. Este de asemenea culoarea dezvoltarii profesionale, a puterilor proaspete si a fortei de creatie.
Are capacitatea sa regenereze si poate tine stresul la distanta.

Instiga la calm si relaxare, aduce pace in viata ta si iti imbunatateste starea de spirit. Oamenii care poarta des aceasta culoare sunt buni ascultatori si le place sa dea sfaturi bune.

Albastru

Dincolo de a fi semnul nobletei, albastru este culoarea prieteniei, a increderii, a loialitatii si a sinceritatii.

Oamenii care poarta aceasta culoare sunt rezervati si linistiti. Se feresc de conflicte si nu le plac discutiile aprinse. De regula incearca sa nu atraga atentia asupra lor si au un acut simt al datoriei.

Este de asemenea culoarea idealismului si a intelepciunii care vine dintr-o meditatie profunda. Poate simboliza un spirit apropiat de cele religioase, inclinat catre asceza si devotiune.

Citește și:

Indigo

Aceasta este cea mai profunda culoarea a spectrului. Este simbolul intuitiei, al perceptiei inalte si al unei minti superioare. In cultura indiana, indigo este culoarea care deschide al treilea ochi. Aceasta ajuta la concentrare si la introspectie, favorizeaza meditatia si aduce liniste interioara.

Cei care prefera aceasta culoare se pun adeseori la dispozitia celorlalti si isi pun nevoile lor pe plan secund. De asemenea, reflecta o mare dragoste pentru dreptate si un spirit justitiar.

Indigoul stimuleaza partea dreapta a creierului si pune accent pe creativitate. Mai mult de atat, ajuta foarte mult la dezoltarea capacitatilor de orientare in spatiu.

Vizionare placuta


Kudika
20 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.