Setari Cookie-uri

5 Prietene toxice din viata ta

Unele dintre prietenele tale sunt amuzante, altele sunt petrecarete, mai sunt si cele care nu te lasa la greu, dar ce parere ai despre cele daunatoare? cele care sunt considerate prietene toxice?

Daca stai sa te gandesti bine, ai o multime de prietene pe care poti sa le imparti in diferite categorii. De exemplu ai prietena amuzanta care te face mereu sa razi, prietena apropiata care este langa tine atunci cand ai nevoie, prietena petrecareata care nu refuza nicio invitatie in oras, prietena cea mai buna care iti stie toate bucuriile si toate necazurile, prietena amabila care te ajuta ori de cate ori ai nevoie, si asa mai departe.

Te-ai gandit vreodata ca relatie de prietenie cu unele dintre ele este toxica? Poate ca ai sa te intrebi de ce spun asta, dar am sa te las sa descoperi in cele ce urmeaza la ce ma refer si cu siguranta imi vei da dreptate.

foto prietene fericite sursa shutterstock

1. Prietena care traieste din amintiri

De obicei este prietena din copilarie care venea sa va jucati cu papusile, sa colorati si sa desenati pe peretii caselor, este prietena alaturi de care ai diferite amintiri din copilarie, de cele mai multe ori amuzante. Ati fost si colege de clasa asa ca se intampla ca in fiecare zi sa va faceti temele impreuna si sa va petreceti tot timpul una in compania celeilalte.

Citește și:

De fiecare data cand va intalniti vorbiti numai despre aceste lucruri care va aduc aminte de clipele copilariei. Nimic mai frumos, pentru ca sunt momente pe care nu le vei uita niciodata, dar descoperi ca nu aveti nimic altceva in comun decat amintiri din anii copilariei si ca prietenia voastra este una fortata de dragul vremurilor trecute.

2. Prietena incredibil de amuzanta

O astfel de prietena este "buna la casa omului" cum ar spune o vorba romaneasca, pentru ca de fiecare data cand esti trista ea te va face intotdeauna sa razi prin metode stiute numai de ea si tocmai pentru asta este prietena ta.

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.